Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Sustenabilitate - ELIS Pavaje aplica propria strategie de sustenabilitate si responsabilitate sociala
ELIS Pavaje aplica propria strategie de sustenabilitate si responsabilitate sociala
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 18 Nov 2019 13:50
La nivel de companie, strategia de sustenabilitate si responsabilitate sociala Elis Pavaje este construita in acord cu domeniul sau de activitate. Ca institutie din domeniul amenajarilor exterioare, rolul Elis Pavaje este de a sustine dezvoltarea infrastructurii publice sau private. Pentru a sustine companii cu resurse limitate, precum cele sociale, directionam cea mai mare parte a bugetului pentru sponsorizarea asociatiilor si centrelor de ingrijire pentru categorii defavorizate.
1. Amenajarea alee senzoriala, Targu Mures - martie 2019
In luna martie, am sustinut amenajarea unui centru outdoor pentru activitati recreationale, centru dedicat tuturor copiilor cu nevoi speciale din Targu Mures. In ajutorul acestora, compania a amenajat o alee senzorizala care permite dezvoltarea jocurilor
Prin amenajarea acestei alei senzoriale, Asociatia Sanse pentru toti, contribuie la procesul de recuperare al copiilor cu dizabilitati, prin diversifcarea activitatilor in aer liber, menite sa creeze sentimentul de libertate si „evadare” din mediul inchis al cabinetului.
Montajul gratuit al produselor a fost asigurat de catre montatorul Adorjan Paving, colaborator Elis Pavaje.
2. Amenajare parc de joaca, Bucuresti - aprilie 2019
Un alt proiect ce a avut ca obiectiv cresterea si diversificarea activitatilor de recreere a copiilor, este reprezentat de amenajarea parcului din Bucuresti, soseaua Nicolae Titulescu.
Acest proiect a inclus atat amenajarea spatiului pentru activitati outdoor, precum si amenajarea aleii de acces pentru copiii cu nevoi speciale. Compania a livrat pavele si borduri.
3. Centru pentru copiii cu handicap locomotor, Ploiesti - mai 2019
Centrul pentru copiii cu handicap locomotor, Complexul Sf. Andrei din Ploiesti, a fost amenajat folosind pavele si borduri Elis Pavaje, pentru a permite mobilitatea cu ajutorul carucioarelor absolut necesare beneficiarilor centrului.
Montajul a fost gratuit, asigurat de catre montatorul Modeg Serv Construct, colaborator Elis Pavaje.
4. Renovare parcuri, Mangalia - august 2019
In cadrul campaniei „Brick renoveaza 5 parcuri din Mangalia”, organizata de Five Holding SA, compania Elis Pavaje a livrat catre Primaria din Mangalia, borduri B5, de culoare ciment.
Scopul acestui proiect a fost de a crestenivelul de confort al cetatenilor, prin renovarea spatiilor de plimbare, relaxare, joaca, adica a parcurilor din orasul Mangalia.
“Credem in fiecare actiune in care ne implicam. Ne bucura faptul ca putem contribui la crearea unui cadru de habitat decent pentru categoriile defavorizate si ne bucura de asemenea ca au fost si parteneri de-ai nostri, montatori, care au sustinut proiectele si au alocat timp si resurse financiare pentru punerea in opera a proiectului” sustine Emil Gota, directorul general Elis Pavaje.
5. Cursa de ciclism montan, Alba Iulia - septembrie 2019
O alta directie sustinuta de compania Elis Pavaje vizeaza incurajarea practicarii sportului, prin sustinerea cursei de ciclism montan Mamut Bike Race din Alba Iulia. Evenimentul este destinat sportivilor amatori si este organizat de Bicheru Cycling.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiman and machineTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
CELCO 2020
rigips
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
CDS
viarom
MAKITA
Acvatot 2019
FRONTALE
theda mar
strabag nivel 1
leviatan
BALTIC

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023