Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HUNNEBECK: 80% dintre clienti opteaza pentru sisteme de siguranta pe santiere
HUNNEBECK: 80% dintre clienti opteaza pentru sisteme de siguranta pe santiere
Utilaje & Echipamente Publicat de Stelian DINCA 06 Oct 2021 12:47
Potrivit Hünnebeck Romania, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, esafodaj si schele, cca. 80% dintre clientii companiei opteaza sa inchirieze, pe langa sistemele de cofrare si lucru la inaltime si produse destinate sigurantei si protectiei in santier. Acest lucru se poate observa in contextul in care normele de siguranta in santier au devenit tot mai aspre in ultima perioada, dar si datorita informarii intense realizate de companie cu privire la importanta acestora.
„Una dintre principalele convingeri ale Hünnebeck este ca economia si siguranta merg mana in mana. Echipamentele noastre au rolul de a aduce o economie de timp si materiale in santier, in timp ce elementele de siguranta si protectie ofera confortul unei lucrari fara incidente. De asemenea, cu cat este mai usor de operat un sistem, cu atat acesta este mai sigur iar procesele din santier devin mai eficiente. Gestionarea ergonomica a sistemelor si utilizare intuitiva a acestora asigura un mediu sigur pentru orice companie de constructii”, a declarat Mircea Georgescu, Director General al Hünnebeck Romania.
Potrivit afirmatiilor sale, ultimii ani au adus la o crestere a constientizarii acestui aspect atunci cand vine vorba de normele de siguranta in santier, iar numarul proiectelor in care sunt folosite sisteme dedicate in acest scop a crescut simtitor. Astfel, 80% dintre clienti Hünnebeck Romania, aleg si produse de acest tip, in timp ce companiile de constructii multinationale le includ in toate proiectele pe care le desfasoara.
„In paralel cu sistemele de siguranta si protectie pe care le punem la dispozitie, ne sprijinim partenerii cu sfaturi practice pentru mai multa siguranta in lucrarile zilnice ale santierului. De asemenea, oferim briefing-uri de siguranta si instruire la fata locului”, a mai spus Mircea Georgescu.
Reprezentantul companiei a subliniat ca, in acest moment, Hünnebeck dispune de o gama larga de sisteme de siguranta si protectie in santier, printre acestea numarandu-se Hünnebeck Rapid EPS (Edge Protection System), schele Bosta 70, sistemul de protectie perimetrala Protecto si platformele Falko. 
Hünnebeck Rapid EPS a fost introdus pe piata locala anul acesta si este un sistem de protectie laterala, simplu de montat, ce asigura protectia la capetele cladirii. Grilajele Hünnebeck EPS pot fi montate ca protectie laterala standard, dublu suprapuse pentru o protectie inaltata, sau triplu suprapuse pentru o inchidere completa. Acest sistem dispune de elemente putine, cu o greutate redusa a componentelor, fiind foarte versatil.
Sistemul de schela Bosta 70 ajuta in lucrarile de armare care pot fi executate sigur si rapid. De indata ce a fost montat corespunzator primul camp al schelei, asamblarea verticala corecta a celorlalte etaje ale schelei este asigurata. Podina din aluminiu este prevazuta cu scara, pentru a facilita accesul in siguranta la etajele superioare. Bosta 70 poate fi utilizata atat ca turn de acces, dar si ca schela de lucru, deservind urmatoarelor segmente ale contructiilor: infrastructura, industrial si rezidential.
In ceea ce priveste sistemul de protectie perimetrala Protecto, acesta indeplineste toate cerintele referitoare la protectia perimetrala pentru a crea conditii sigure de munca in santiere. Acesta, este un sistem versatil, deorece detine o gama larga de elemente de fixare, atat pentru structura din beton cat si pentru sistemele de cofrare.
Un alt sistem propus de companie este platforma Falko. Avand doar trei componente de baza, schela in consola Falko poate fi adaptata la orice plan de cofrare, oferind zone de lucru sigure. Acest sistem de siguranta si protectie ofera siguranta sporita datorita suprafetei structurate a podinilor, asigurand o protectie anti-alunecare chiar si atunci cand sunt ude. In plus, platforma pentru colt cu balustrada de colt este recomandata pentru zone de lucru sigure si la colturi.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machineTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
strabag nivel 1
leviatan
BALTIC
viarom
BMI_Icopal
CDS
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
leviatan
CELCO 2020
hilti
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Ubitech
MAKITA
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023