Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - METATOOLS: Crestere anuala de 5% a cifrei de afaceri pentru 2014 si 2015
METATOOLS: Crestere anuala de 5% a cifrei de afaceri pentru 2014 si 2015
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 09 Iul 2014 13:19
Compania Metatools - Ploiesti, cel mai mare distribuitor de scule electrice din judetul Prahova, estimeaza o evolutie anuala de 5% a cifrei de afaceri in 2014 si 2015, ce se va datora preponderent cresterii cererii. Astfel, reprezentantii companiei estimeaza ca anul acesta piata sculelor electrice se va redresa in raport cu anul 2013, cand s-a observat o usoara scadere a cererii. "Piata de scule electrice si unelte se inscrie pe un trend ascendent in aceasta perioada, ca urmare a majorarii nivelului cererii si, implicit, a nevoii de aprovizionare cu asemenea echipamente. Cu toate acestea, evolutia vanzarilor va fi influentata in continuare, in mod direct, de activitatea din domeniul constructiilor si al industriei", a declarat Mircea Androne, directorul comercial al Metatools.
Printre factorii interni care vor genera cresterea vanzarilor companiei in acest an se afla diversificarea portofoliului, prin accesarea de noi piete, precum si prin extinderea ariei de activitate. In oferta companiei se regasesc marci renumite la nivel international, precum Bosch, Stihl, Makita, Ruko, Ridgid, Rothenberger, Unior etc.
Potrivit managerului Metatools, cresterea prognozata a importurilor de scule electrice reprezinta un semnal pozitiv atat pentru piata de profil, cat si pentru afacerile firmei, deoarece "acest fenomen apare ca urmare a unei cereri sporite pentru o anumita gama de produse, iar impactul asupra vanzarilor este, de obicei, pozitiv, intrucat poate genera majorarea livrarilor dar si diversificarea gamei comercializate".
Pentru perioada urmatoare, compania Metatools are in vedere orientarea catre necesitatile clientilor: "Una dintre principalele valori ale companiei se refera la orientarea catre beneficiar, motiv pentru care incercam in permanenta sa aducem tot ceea ce este mai nou in gama de produse si servicii, iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor", a mai spus Mircea Androne.
***
Metatools este o societate cu capital integral romanesc care activeaza de peste 16 ani pe piata furnizorilor de echipamente si utilaje tehnologice, destinate domeniului industrial si al constructiilor. Compania ofera servicii complete de vanzare, service in garantie si post-garantie, precum si inchirieri de scule electrice si utilaje. Incepand din luna noiembrie 2011, Metatools este parte a Retelei Tehnik, grup de firme ce detine in acest moment 15 magazine, care includ si puncte de service autorizat, in toate regiunile tarii. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
leviatan
Acvatot 2019
strabag nivel 1
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
viarom
ness project
noark
MAKITA
CDS
theda mar
Ubitech
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander