Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - ENEL Romania doneaza 100.000 de euro pentru achizitia de echipamente medicale
ENEL Romania doneaza 100.000 de euro pentru achizitia de echipamente medicale
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 27 Mar 2020 13:32
Enel Romania, prin companiile sale de furnizare si distributie a energiei electrice, continua sa sprijine comunitatile pe care acestea le deservesc si efortul echipelor medicale in sustinerea luptei impotriva COVID-19, si doneaza 100.000 de euro catre Fondul de Urgenta. Suma va fi folosita pentru achizitia de materiale si echipamente medicale necesare. Aceasta este cea de-a doua donatie facuta de Enel Romania pentru a sprijini activitatea echipelor medicale pentru a limita raspandirea COVID-19.
Donatia va fi facuta prin intermediul Asociatiei pentru Relatii Comunitare, care a creat Fondul de Urgenta pentru a ajuta la coordonarea si acoperirea necesarului medical local cu resursele disponibile si pentru a oferi sprijin financiar direct pentru nevoile urgente, concentrandu-se pe trei directii de interventie care necesita achizitii urgente: kituri de testare, echipament de protectie pentru personalul medical (masti medicale, ochelari de protectie, costume de protectie) si echipamente de ventilatie. Deciziile in cadrul Fondului de Urgenta se iau impreuna cu organizatii care fac campanii pentru dotarea spitalelor la nivel national si local.
Aceasta nu este prima donatie a Enel Romania pentru lupta impotriva COVID-19. In aceasta saptamana, companiile sale de furnizare si distributie a energiei electrice au donat 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Institutului National de Boli Infectioase - prof. Dr. Matei Bals. Suma va fi folosita pentru echipament medicale necesare prevenirii si controlului raspandirii virusului,
In ultimele saptamani, Enel Romania a implementat o serie de masuri menite sa contribuie la reducerea raspandirii COVID-19 din grija pentru comunitatile pe care le deserveste, pentru clienti si, de asemenea, pentru angajatii sai.
Prin urmare, toate activitatile care implica contactul direct cu publicul au fost suspendate, oferind clientilor canale alternative de comunicare. De asemenea, Enel Romania a activat regimul de munca inteligenta (tele-munca) pe termen lung pentru toate activitatile angajatilor pentru care acest regim poate fi aplicat, cu exceptia activitatilor esentiale care nu suporta amanare, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului si securitatea sistemului electric national.
 
C4E FORUMCOVID-19ACADbluebeamTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere