Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Actualitatea interna - MDLPA: Peste 500 milioane euro, accesati deja pentru proiecte din Fondul Local
MDLPA: Peste 500 milioane euro, accesati deja pentru proiecte din Fondul Local
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2022 11:03
Au fost depuse, in prima ora de la lansarea proiectelor, cereri de finantare pentru peste 500 de milioane de euro din bugetul total de 2,7 miliarde al Fondului Local, componenta a Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR), gestionat de Ministerul Dezvoltarii - anunta ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si administratiei, Cseke Attila.
Dupa cum este cunoscut, Ministerul Dezvoltarii gestioneaza si fondurile pentru renovarea cladirilor prin PNRR, Valul Renovarii, care a avut un succes similar la lansarea apelurilor de proiecte.
In conformitate cu reglementarile si ghidurile solicitantului publicate, Ministerul Dezvoltarii a lansat, astazi, 16 mai, ora 10:00, apelurile de proiecte pentru dezvoltarea localitatilor si a unei infrastructuri moderne si prietenoase cu mediul.
Cererile de finantare pot fi depuse exclusiv online, de catre autoritatile publice, pe site-ul ministerului: www.mdlpa.ro/investitii/PNRR
In prima ora au fost inregistrate 784 de cereri de finantare, cu o valoare de peste 500 de milioane de euro - anunta ministrul dezvoltarii, Cseke Attila.
Numarul cererilor primite si fondurile disponibile ramase pot fi consultate, in timp real, pe pagina ministerului: https://mdlpa.ro/pages/pnrrbuget
Dupa cum este cunoscut, din Fondul Local, comunitatile locale, cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii, pot construi, la nivel national, in total 5.522 de locuinte pentru tineri si specialistii din sanatate si invatamant, eficiente energetic, vor putea fi innoite parcurile de vehicule destinate transportului public cu 1.135 de vehicule nepoluante, pentru care se vor instala si 13.200 puncte de reincarcare. De asemenea, se vor realiza 1.091 km de piste pentru biciclete.
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
hilti
leviatan
rigips
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
Acvatot 2019
MAKITA
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
BMI_Icopal
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
PSC CONFERINTA CT 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere