Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Actualitatea interna - REVEAL: 62% din familiile moderne se declara multumite de starea financiara actuala
REVEAL: 62% din familiile moderne se declara multumite de starea financiara actuala
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 20 Iul 2021 15:59
Mai mult de jumatate (62%) dintre romanii care declara ca fac parte dintr-o familie moderna, afirma ca sunt multumiti de starea financiara actuala, in timp ce doar 36% dintre cei care considera ca sunt membrii ai unei familii traditionale se declara multumiti de acest aspect al vietii. Aceste rezultate sunt relevate de un studiu Reveal Marketing Research, desfasurat online, in mediul urban si rural, in perioada februarie 2021 - iunie 2021.
Retropectiva anului 2021, februarie - iunie: cum isi modifica romanii comportamentul fata de situatia financiara?
Nu este surprinzator faptul, segmentul familiilor moderne (parinti cu educatie superioara si venituri ridicate) este cel mai vocal in ceea ce priveste gradul de multumire fata de situatia finaciara, avand chiar o evolutie semnificativa din februarie (54%) pana in iunie (62%). In schimb, la nivel national, pentru familiile traditionale (parinti cu educatie medie si venituri medii), luna iunie a adus o scadere pe acest nivel (36%, fata de luna aprilie cu 46%).
Desi, familiile traditionale inregistreaza valori scazute in ceea ce priveste multumirea fata de situatia financiara, acest lucru nu ii impiedica sa se declare multumiti de conditia lor fizica. In ceea ce priveste acest aspect al vietii, familiile traditionale castiga teren in detrimental familiei moderne.
Studiul Reveal Marketing Research s-a desfasurat in perioada februarie - iunie pe un esantion reprezentantiv national (urban si rural). Marja de eroare este de +/-3%. Nivel de incredere: 95%. Interviurile au fost realizate online, pe baza panelului Reveal Marketing Research.
 
gamma_2021AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTjungheinrich
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
strabag nivel 1
hilti
Ubitech
hidroplasto
leviatan
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AHK 2018
bienala
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere