Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Actualitatea interna - REVEAL: Romanii sunt mai relaxati dupa ridicarea restrictiilor din pandemie
REVEAL: Romanii sunt mai relaxati dupa ridicarea restrictiilor din pandemie
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 03 Aug 2021 09:19
Relatiile sociale se situeaza pe primul loc in motivatiile romanilor si inregistreaza valori mai ridicate decat media pe ianuarie – aprilie, cel mai probabil pe fondul relaxarii restrictiilor impuse de pandemie; romanii simt nevoia sa petreaca mai mult timp cu cei dragi lor si sa iasa in oras. Relatiile sociale definesc 35% dintre romani, mai ales cand vorbim de familiile moderne cu copii care se pozitioneaza in cadranul unitatii si al armoniei.
Tot pe fondul relaxarii restrictiilor se poate constitui si cresterea in motivatiile romanilor referitor la dorinta de dezvoltare personala care inregistreaza cele mai ridicate valori din acest an (9%), o crestere de 5%, dupa ce s-a mentinut in aceeasi linie tot anul.
Romanii fac economii pentru a se bucura de vacanta
Cei care doresc sa-si reincarce bateriile si cei care calatoresc cu familia, investesc tot mai mult in vacante si calatorii in timpul verii (crestere de 5% din luna mai). In acelasi timp, romanii au economisit cu aproape 10% mai putin fata de luna iunie.
Aceste comportamente pot fi explicate prin faptul ca aceasta este perioada de concedii si din dorinta de a iesi din cotidian, de a se distra si relaxa, dupa un an de pandemie.
Nivelul de furie al romanilor inregistreaza cel mai scazut procent din acest an
Plecarea in vacanta pe timp de pandemie nu este misiune imposibila, chiar daca multe restrictii de calatorie sunt inca in vigoare. Cu siguranta, 2021 nu va fi anul vacantelor la prea mare distanta de casa, dar aceasta nu inseamna ca romanii nu se pot bucura de vara.
In sensul acesta, scaderea nivelului de furie este asociata cu cresterea nivelului de relaxare si liniste, dar si a nivelului de motivatie si bucurie. In lunile iunie si iulie aceste emotii inregistreaza cele mai ridicate valori din acest an (crestere de aproximativ 20% in nivelul de relaxare). Nivelul de oboseala, insa, se mentine in aceeasi linie ca in restul anului.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
gamma_2021AUTODESKTERAPLASTjungheinrichVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
hidroplasto
strabag nivel 1
leviatan
rigips
CELCO 2020
hilti
Ubitech
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
bienala
econet
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere