Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ARACO: Sesiune de recertificare a operatorilor din constructii
ARACO: Sesiune de recertificare a operatorilor din constructii
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Cosmin Dincu 02 Apr 2018 07:02
Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) - asociatie profesionala si patronala - a organizat la data de 26 februarie 2018 o sesiune de recertificare a operatorilor din sectorul de constructii, se precizeaza intr-un comunicat al organizatiei.
„La aceasta sesiune au fost recertificate mai multe societati comerciale membre ale ARACO - si anume: Bog’Art - Bucuresti, ACI Cluj SA - Cluj-Napoca, DAS - Iasi, Hidroterm SA - Roman, Recon SA - Craiova, Electroconstructia Elco SA - Botosani si Agriconstruct - Bacau”, a declarat Mircea Oros, director tehnic al ARACO.
Potrivit prevederilor generale din regulamentul privind certificarea calificarii profesionale a societatilor de constructii, elaborat de ARACO, „executia lucrarilor de constructii se poate face numai de unitati specializate, care dispun de experienta, capacitate tehnico-economica, resurse umane si dotari tehnice, necesare. Conform reglementarilor privind licitatiile pentru achizitii publice, autoritatile contractante au dreptul de a solicita oricarui ofertant dovada unei certificari a calificarii profesionale. Astfel, ARACO elibereaza la cerere, pentru societati, certificate de calificare de confirmare a experientei si a capacitatii tehnice a acestora, in conformitate cu prevederile propriului regulament. Astfel, organismele de lucru in activitatea de certificare sunt departamentul tehnic din cadrul ARACO, care elaboreaza raportul de evaluare, pe baza analizarii documentatiei prezentate de catre societatile solicitante si face propuneri privind acordarea/neacordarea certificarii, respectiv consiliul de certificare, care aproba sau respinge certificarea. Consiliul de certificare este alcatuit din specialisti, reprezentand autoritatile publice din domeniu, invatamantul superior si asociatii patronale si este coordonat de catre presedintele ARACO. Pentru a descarca regulamentul ARACO de certificare (recertificare) a operatorilor din sectorul de constructii, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere