Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ARQA are in plan sa dezvolte 5.000 de locuinte in urmatorii 5 ani, in Bucuresti
ARQA are in plan sa dezvolte 5.000 de locuinte in urmatorii 5 ani, in Bucuresti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 15 Mar 2023 16:05
Fondatorul Pedro Construct, Petre Niculae, si omul de afaceri Florin Ababe, s-au asociat pentru lansarea ARQA, nou dezvoltator imobiliar cu capital integral romanesc. Primul proiect realizat sub noua identitate este ARQA Jolie Village, un ansamblu rezidential premium ce va fi construit in zona de nord a Capitalei, in urma unei investitii de 20 de milioane de euro. Din structura de management ARQA, va face parte si Lucia Niculae, care va ocupa functia de Chief Investment Officer. 
"Proiectele noastre si anii de experienta ne arata increderea pe care ne-au acordat-o clientii nostri in tot ceea ce facem. ARQA este proiectul viitorului, prin care Pedro Construct, se angajeaza sa ofere pietei imobiliare, prin dezvoltarile sale, noi standarde si valori", a declarat Petre Niculae, fondatorul Pedro Construct. 
Investitiile ARQA vor continua anul acesta cu inca doua ansambluri in zona de Vest a Bucurestiului. In urmatorii 5 ani, ARQA are proiectate deja aproximativ 5.000 de unitati locative in proiecte din Bucuresti si analizeaza mai multe terenuri in principalele orase din tara.
"Ma onoreaza asocierea cu Petre Niculae si ma bucur sa anuntam intrarea pe piata a ARQA, companie prin care vom duce mai departe toata experienta si expertiza Pedro Construct, un constructor de la care am invatat atat de multe. ARQA este o afacere 100% romaneasca ce va fi o referinta pentru dezvoltarile din tara noastra si ne dorim sa ducem conceptele noastre si la nivel international", a precizat Florin Ababe, CEO-ul ARQA.
Florin Ababe este inginer de profesie si are o vasta experienta in antreprenoriat, activand inca din anul 2001 in domenii precum constructii, piete financiare, telecomunicatii si tranzactionarea metalelor pretioase.
 
 
ARQA - Proiectele viitorului
Pedro Construct, una dintre cele mai mari companii de constructii din Romania, a fost fondata in 1993 si a construit de-a lungul celor 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae, cladiri rezidentiale si cladiri de birouri si spatii comerciale, familia Niculae construind peste 10.000 mii de locuinte, cu o suprafata totala de aproximativ 1 milion de metri patrati. 
Printre cele mai cunoscute ansambluri rezidentiale din Bucuresti se numara: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19 Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments, iar pe lista de cladiri office regasim Politehnica Business Tower.
"Ma bucur sa ma implic si in afacerea ARQA – pastrandu-mi in continuare si rolul de Business Development Manager in cadrul Pedro Construct – care duce experienta companiei tatalui meu mai departe, intr-o formula complexa si cu o viziune catre viitor, calitate, sustenabilitate si noi comunitati, prin care creste calitatea vietii urbane. Proiectele ARQA sunt adaptate tuturor nevoilor curente ale rezidentilor si au facilitati si beneficii excelente, solutii energetice, un design contemporan, inovatie prin noi tehnologii si nu in cele din urma cu o constructie premium, asa cum ne-a obisnuit expertiza Pedro Construct", explica Lucia Niculae, Chief Investment Officer ARQA.
Lucia Niculae a absolvit Facultatea de Marketing si Management si este antreprenor inca din anul 2008. Din 2018, Lucia a inceput sa investeasca in domeniul real estate si gestioneaza propriul portofoliu de proprietati.
ARQA are sediul central in Bucuresti, dar isi propune sa se extinda in urmatorii ani la nivel national si international cu divizii de dezvoltare pe sectoarele comercial si rezidential.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Ubitech
MAKITA
konsent
EDIT-Structural
BogArt
siniat
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
ness project
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Arduro
CDS
SIGM
noark
viarom
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander