Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - AVINCI estimeaza afaceri de 10 milioane euro din executia de constructii industriale
AVINCI estimeaza afaceri de 10 milioane euro din executia de constructii industriale
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 22 Sep 2021 06:45
Compania Ag Steel Building & Cladding (Avinci), antreprenor specializat in constructii industriale cu sediul in Iasi, a realizat o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro in primele sase luni din 2021, in contextul in care piata de profil a avut o evolutie pozitiva. Pentru intregul an in curs, conducerea companiei estimeaza un business total de circa 10 milioane de euro, net superior fata de nivelul realizat in 2020.
"Pe parcursul anului 2020 si in prima jumatate din 2021, piata de structuri metalice a avut o evolutie pozitiva. Cereri au venit atat din mediul privat, pentru constructii industriale (aproximativ 50% din total), dar si din zona investitiilor publice, in special in domeniul sportiv si datorita proiectelor derulate de MApN (50%). In perioada urmatoare (2022-2024) estimam ca vor fi inregistrate noi majorari de preturi atat in ceea ce priveste materialele de constructii, cat si costurile serviciilor", a declarat Domitian Covalciuc, director de vanzari si marketing la Avinci.
In aceasta perioada, compania lucreaza la montajul structurilor metalice la noul pod peste Dunare de la Braila (antreprenor general Astaldi) si la noile sali polivalente din Oradea (Constructii Erbasu) si Pitesti (Con-A). De asemenea, Avinci executa inchiderile cu panouri sandwich la centrul logistic AIS Bragadiru, precum si structura metalica si inchiderile cu panouri termoizolante la depozitul RovalMed Otopeni.
"Pe termen scurt, avem ca obiectiv finalizarea inainte de termen a lucrarilor in curs, iar pe termen mediu ne dorim cresterea cifrei de afaceri si marirea echipei. Ca solutie la deficitul de forta de munca calificata, am optat pentru angajarea de muncitori din afara tarii. De asemenea, apelam la tehnologii avansate (utilaje, echipamente) care pot fi o solutie pentru a usura munca in santier, astfel fiind mai accesibila noilor generatii", a precizat reprezentantul Avinci.
Pe langa dificultatile legate de forta calificata de munca, Domitian Covalciuc a mai mentionat, intre provocari, explozia preturilor materialelor de constructii, care ar putea afecta cererea pe termen mediu si lung.
***
Compania Ag Steel Building & Cladding este activa din anul 2000 si, in cele peste doua decenii de activitate, a participat la proiecte de anvergura, printre care se afla constructia Iulius Mall Suceava, si executia celei mai mari deschideri libere la o cupola sferica pe structura metalica din Romania, la centrul comercial Palas Iasi. Intre recordurile inregistrate de companie se afla si constructia unei porti gigantice, cu o deschidere de 40 de metri si inaltimea de 8 metri, pentru un hangar construit de Strabag. Compania este specializata in montajul de structuri metalice si prefabricate de beton, al peretilor si acoperisurilor industriale, precum si in managementul proiectarii, achizitiei, fabricatiei, executiei si transportului specifice. De asemenea, societatea executa portiere de mari dimensiuni si asigura servicii de mentenanta pentru lucrarile realizate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
BALTIC
strabag nivel 1
FRONTALE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
grundfos
CDS
theda mar
MAKITA
viarom
noark
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
BA 2023
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu