Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CATINVEST investeste si continua extinderea de la Electroputere Mall & Parc
CATINVEST investeste si continua extinderea de la Electroputere Mall & Parc
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 18 Mai 2022 12:01
Catinvest continua extinderea Electroputere Parc si Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante si un nou loc de joaca
In contextul deschiderii celei de-a doua faze a Electroputere Parc si a finalizarii in curand a noilor extinderi ale Electroputere Mall, Catinvest anunta deschideri de noi magazine, oferind acces la peste 200 de marci si consolidand pozitia centrului comercial drept principala destinatie de cumparaturi din Oltenia.
Printre noile magazine si restaurante recent deschise se numara Dr. Max Hyper, Maxi Pet, Smik, Calzedonia, Bei bei, Dolce Rio, Mobexpert, Conacul Baciului, Intimissimi si Intimissimi Uomo, Cremeria Geolia, Lee Hoo si Pep & Pepper. In paralel, marci deja prezente in centrul comercial, cum ar fi Sinsay, Noriel, Various Brands, Musette, LC Waikiki, Intersport, Kitchen Shop, Douglas, Coccodrillo, Benvenuti sau Deichmann, si-au confirmat increderea in Electroputere Mall prin organizarea magazinelor lor pe suprafete extinse.
Catinvest continua sa diversifice oferta de optiuni din Electroputere Mall si in perioada urmatoare, cu noi magazine, ale unor branduri precum Buzz, Colin's, Kigili, Sportvision, Gorilla Gym, My Geisha, Gant, Candy Cat sau DM Drogerie Markt. De asemenea, va creste atractivitatea zonei de food court in urmatoarele saptamani, odata cu deschiderea noilor restaurante Chopstix, Cartofiserie si Burger King. Si o noua terasa in aer liber, de 1.000 de metri patrati, urmeaza sa fie inaugurata, oferind clientilor celor 23 de restaurante care opereaza in Electroputere Mall peste 300 de locuri de relaxare in aer liber.
„Succesul Electroputere creste cu fiecare noua deschidere. Cu peste 200 de magazine, clientii nostri gasesc la Electroputere o oferta completa si cele mai bune branduri din domeniul modei, sportului, echipamentelor pentru casa, restaurantelor si divertismentului. Suntem recunoscatori partenerilor nostri pentru increderea acordata si ne asiguram ca o meritam investind continuu in extinderea si dezvoltarea acestei zone comerciale", a declarat Jibril Semour, director general al Catinvest Eastern Europe.
„De la achizitia sa din 2016, Catinvest a dublat dimensiunea Electroputere. Cu toate acestea, nu intentionam sa ne oprim aici, dimpotriva. Suntem bucurosi sa anuntam inceperea lucrarilor la EP Residence pana in vara. EP Residence va aduce in zona o oferta complementara cu peste 60 de apartamente de lux in regim hotelier. Urmatoarea etapa, planificata pentru inceputul lui 2023, este in curs de autorizare. Tot ce pot dezvalui acum este ca va fi spectaculoasa si va aduce peste 45.000 de metri patrati de spatii suplimentare de retail si birouri in Electroputere", adauga Bertrand Catteau, presedintele grupului Catinvest.
Grupul francez de real estate Catinvest mai detine si administreaza alte cateva centre comerciale din Romania - galeriile comerciale Carrefour Orhideea si Cora Pantelimon din Bucuresti si Carrefour TOM din Constanta - precum si din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta si Tesco Borska Pole din Plzen. Catinvest activeaza, totodata, pe piata rezidentiala si comerciala din Franta. In total, Catinvest detine si administreaza peste 525.000 de metri patrati de spatii in Franta si in Europa de Est.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
EDIT-Structural
viarom
konsent
noark
siniat
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
strabag nivel 1
rigips
MAKITA
Ubitech
CDS
Acvatot 2019
ness project
leviatan
concelex
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander