Agenda Constructiilor
Marti, 20 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CCIR: Iridex Group obtine doua premii in cadrul Galei Topului National al Firmelor
CCIR: Iridex Group obtine doua premii in cadrul Galei Topului National al Firmelor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 26 Nov 2020 14:21
Iridex Group Import Export SRL a obtinut doua premii in cadrul Galei laureatilor organizata de Camera de Comert si Industrii din Bucuresti: trofeul de excelenta, pentru clasarea pe primul loc in competitia elitelor, timp de 5 ani consecutiv, si trofeul pentru locul 1 la domeniul de activitate si clasa de marime corespunzatoare, conform metodologiei de realizare a Topului.
Cea de a XXVII-a editie a Galei „Topul Firmelor din Bucuresi” a avut loc miercuri, 25 noiembrie a.c. si a fost pentru prima oara cand, datorita actualei pandemii, ceremonia s-a desfasuat on-line, evenimentul fiind transmis din Aula Carol I a Palatului CCIB.
Premiul I a fost conferit Iridex Group la categoria ”Tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase”. Iridex Group este cea mai mare companie din acest domeniu de la noi din tara, cu 150 de specialisti in domeniul gestiunii deseurilor - ingineri, subingineri si tehnicieni - si aproape 1500 de angajati. Iridex Group este activ in toate etapele de gestionare a deseurilor, de la colectarea selectiva a deseurilor, la sortarea, tratare, reciclarea si aplicarea principiilor economiei circulare.
Corneliu Pascu, Presedinte al Iridex Group: ”Aceste premii ne onoreaza si ne obliga sa continuam sa obtinem performanta. Am reusit sa ne adaptam rapid activitatea la conditii de pandemie, pornind de la premisa ca IRIDEX indeplineste o functie esentiala pentru asigurarea sanatatii publice a comunitatii si protectia mediului inconjurator. Salubritatea si managementul deseurilor sunt servicii de utilitate publica ce trebuie sa functioneze fara gres, mai ales pe timp de pandemie. Am continuat sa investim masiv in tehnologii noi si in oameni pentru ca numai asa putem progresa. Colectarea selectiva, sortarea deseurilor in vederea reciclarii, tratarea mecanica si biogestia (compostarea deseurilor biodegradabile), tratarea deseurilor si reciclarea in diverse forme, dar si preluarea raspunderii Producatorilor, sunt directiile in care suntem prezenti, respectand cele mai stringente cerinte de mediu ale legislatiei romanesti si celei europene. Grupul de firme IRIDEX ce activeaza deja de 30 de ani in Romania, inseamna inovatie, profesionalism si perseverenta.”
De asemenea, Iridex Group Import Export SRL si-a adjudecat un Premiul I in cadrul Galei laureatilor, editia XXVII-a, a Topului National al Firmelor organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, domeniul: Servicii, Grupa: Tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase, Categoria: Intreprinderi Mari.
Cifra de afaceri cumulata a companiilor clasate pe primele zece locuri este de 189,31 miliarde de euro, in crestere cu 5,99% fata anul precedent, iar profitul din exploatare al companiilor a insumat 15,8 miliarde euro, insemnand o crestere procentuala de 5,12%.
Cea de a XXVII-a editie a Galei „Topul National al Firmelor”, care a avut loc marti, 17 noiembrie a.c, s-a bucurat de inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei si a Primului Ministru, care au trimis mesaje de felicitare, in conditiile in care si acest eveniment s-a tinut on-line, din cauza pandemiei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ALLBIMTERAPLASTgamma_2021VideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
cv water 2021
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere