Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CNI are in executie proiecte de aproape jumatate de miliard de lei
CNI are in executie proiecte de aproape jumatate de miliard de lei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 17 Ian 2017 18:12
Prin intermediul Companiei Nationale de Investitii (CNI) vor fi derulate, pana in 2020, o serie de proiecte majore de investitii din domeniul infrastructurii sportive si de sanatate. Patru dintre acestea, cu o valoare cumulata de aproape 500 milioane de lei, au fost deja demarate.
 
Cel mai mare proiect aflat in executie vizeaza constructia stadionului "Ion Oblemenco" din Craiova, lucrarile urmand a fi definitivate pana la sfarsitul acestui an. Valoarea investitiei este de 216 milioane de lei (inclusiv TVA). Complexul sportiv va fi compus dintr-un stadion modern, cu o capacitate de peste 30.000 de locuri si care poate gazdui competitii fotbalistice internationale, precum si pentru alte tipuri de sporturi (rugby, oina, hochei pe iarba, mini-hochei sau fotbal american). Totodata, conform CNI, in incinta parcului sportiv se vor putea organiza si concerte, targuri, expozitii, evenimente culturale si sociale. Complexul mai include si spatii de cazare pentru sportivi, zone comerciale si parcari.
 
Un alt obiectiv aflat in executie vizeaza constructia complexului sportiv de fotbal din Targu Jiu, cu termen de finalizare stabilit tot in acest an. Acesta va fi compus dintr-un stadion de fotbal cu o capacitate de 12.400 de locuri acoperite pentru spectatori si va asigura facilitatile necesare desfasurarii competitiilor sportive care sa indeplineasca cerintele UEFA pentru categoria 4 de clasificare a stadioanelor, ce permite desfasurarea de meciuri din campionatele europene. Complexul va beneficia, de asemenea, si de o pista de atletism cu suprafata sintetica, extinsa la sase culoare, pentru competitii outdoor, precum si de un hotel pentru sportivi. Valoarea totala a investitiei este de 100,5 milioane de lei (inclusiv TVA).
 
Pana in anul 2018, va fi construit Complexul olimpic ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
COVID-19TeraSteelACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere