Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CORDIA detine 9 hectare de teren pentru dezvoltari rezidentiale, in Bucuresti
CORDIA detine 9 hectare de teren pentru dezvoltari rezidentiale, in Bucuresti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 23 Oct 2019 07:10
Constructia ansamblului rezidential Parcului20, dezvoltat de Cordia Romania in zona Expozitiei din Bucuresti, continua conform graficului de executie. Potrivit datelor dezvoltatorului, constructia structurii primei faze a proiectului, compusa dintr-o cladire cu 11 etaje si 260 de apartamente, a ajuns la etajul al saptelea. Termenul de finalizare pentru apartamentele din prima faza este stabilit in luna septembrie 2020, iar cea de-a a doua faza va fi livrata la 8-12 luni dupa incheierea primeia. 
Investitia in dezvoltarea Parcului20 se ridica la 40 de milioane de euro si va fi derulata pe parcursul a doi ani si jumatate - trei ani. In total, ansamblul rezidential va avea 469 de apartamente, adresate segmentului mediu-superior.
In 2019, Cordia Romania a avut la dispozitie un buget de 50 de milioane de euro pentru dezvoltarea Parcului20, achizitia de terenuri si alte investitii. Compania a achizitionat, astfel, patru loturi de teren in zona central-nordica a Capitalei, pe care va dezvolta proiecte rezidentiale adresate segmentului mediu-superior, avand alocat un buget de aproximativ 100 de milioane de euro, pe termen mediu.
"Am vandut peste 30% din apartamentele incluse in prima faza a Parcului20. Dintre acestea, aproape o treime au fost achizitionate de catre investitori in vederea inchirierii, cu un randament anual pe care il estimam la 7%-8%. Atat clientii finali, cat si viitorii chiriasi pentru apartamentele achizitionate de catre investitori provin, in mare parte, din randul angajatilor care lucreaza si vor lucra in viitorul apropiat in cladirile de birouri din zona. Expozitiei este un hub office in plina expansiune, cu multe proiecte de birouri anuntate, unele dintre ele, precum Ana Tower si Expo Business Park, fiind deja aproape de livrare, in al doilea semestru al acestui an", a precizat Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia Romania si membru al Consiliului de Administratie Cordia.
 
Planuri de dezvoltare pe o piata in crestere
"Piata rezidentiala din Romania este in curs de maturizare, ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere