Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CSC extinde proiectul de protectie sociala a angajatilor in Republica Moldova
CSC extinde proiectul de protectie sociala a angajatilor in Republica Moldova
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 12 Nov 2021 12:02
Proiectul de protectie sociala a angajatilor din constructii, dezvoltat si implementat in Romania de Casa Sociala a Constructorilor (CSC), beneficiaza de sustinerea guvernului Republcii Moldova. Proiectul a fost initiat si promovat de mai multi ani in tara vecina de catre partenerii sociali din sectorul de constructii - Federatia Patronatului din Constructii si Producerea Materialelor de Constructie (FPMCPMC) si Federatia sindicatelor din constructii (SINDICONS).
"In vederea prezentarii beneficiilor Casei Constructorilor la nivel de sector si de economie nationala, cat si a aspectelor legislative, o delegatie comuna alcatuita din Cristian Erbasu - presedintele Federatiei patronatelor societatilor din constructii(FPSC), Razvan Niculescu - vicepresedinte FPSC, Gheorghe Balaceanu -presedintele Federatiei generale a sindicatelor "Familia" (FGS) si din conducerea executiva a CSC a efectuat o vizita la Chisinau in luna octombrie. Dupa intalnirile avute cu reprezentanti ai salariatilor si angajatorilor din ramura de constructii de pe celalalt mal al Prutului, precum si cu reprezentanti ai Guvernului Republicii Moldova - cu deosebire cu dl. Andrei Spinu, Ministru al Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, a carui deschidere fata de proiect ne bucura si ne onoreaza, suntem convinsi ca, in sfarsit, Casa Sociala a Constructorilor prinde contur in statul vecin si prieten!", au anuntat reprezentantii CSC.
 
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
BALTIC
strabag nivel 1
MAKITA
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
rigips
noark
grundfos
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
viarom
CDS
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
BA 2023
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu