Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CTP l-a numit pe Ionut Puiu in functia de director al diviziei de constructii
CTP l-a numit pe Ionut Puiu in functia de director al diviziei de constructii
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 03 Iun 2024 10:55
CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar si administrator de spatii industriale si logistice listat din Europa, intareste echipa de management din Romania prin numirea lui Ionut Puiu in functia de Director Constructii incepand cu luna mai. Cu aceasta miscare strategica, CTP isi reafirma angajamentul de a-si extinde portofoliul in Romania, care va depasi anul acesta borna de 3 milioane mp.
Dupa o pauza de trei ani in care a acceptat o noua provocare, Ionut Puiu se intoarce la CTP cu o bogata experienta si expertiza, preluand acum rolul de Director de Constructii. Cu o cariera de peste un deceniu, Ionut si-a perfectionat abilitatile in gestionarea si coordonarea operatiunilor de constructie in diferite sectoare, de la retail la dezvoltare industriala. Revenirea sa la CTP reprezinta continuarea dedicarii sale pentru excelenta in industria constructiilor, acum facand parte dintr-o echipa cu servicii complete, care acopera fiecare etapa a relatiei cu clientul: de la selectia terenului la proiectare si constructie, la amenajare si administrare pe termen lung a proprietatii.
“Sunt incantat sa-l am pe Ionut Puiu din nou in echipa in calitate de Director de Constructii pentru CTP Romania, tara in care s-a dezvoltat cel mai mare proiect al CTP vreodata: CTPark Bucharest West, care este, de asemenea, si cel mai mare parc industrial din Europa Centrala si de Est. Atenția lui Ionut la detalii și angajamentul sau de a respecta termenele și bugetele se aliniază perfect cu standardele și cerințele CTP. Stim ca va juca un rol major pe masura ce continuam sa raspundem cererii in crestere din partea clientilor si sa ne consolidam pozitia in Romania”, a declarat Remon Vos, CEO CTP.
Cu un portofoliu care acopera deja 2,9 milioane de metri patrati de depozite modern, CTP Romania este pregatit pentru extindere in continuare, beneficiind de o banca terenuri de peste 3,5 milioane de metri patrati, in diverse orase. Compania are in dezvoltare peste 200.000 de metri patrati de spatii industriale si logistice in Arad, Bucuresti, Brasov si Sibiu, cu planuri pentru dezvoltari suplimentare pe tot parcursul anului 2024. Acest lucru evidentiaza potentialul semnificativ al Romaniei in sectorul industrial si logistic. 
“Sunt fericit sa ma intorc la CTP, sa accept o noua provocare in calitate de director de constructii. Decizia mea de a reveni reflecta admiratia mea profunda pentru viziunea si cultura CTP, definite de antreprenoriat, angajament si cautarea neobosita a excelentei - valori care rezoneaza profund cu mine. Sunt nerabdator sa-mi aduc contributia la asigurarea succesului continuu al companiei si pentru a contribui la mostenirea sa de excelenta, depasind in acelasi timp pragul de 3 milioane mp, care arata angajamentul nostru fata de dezvoltarea industriala si logistica a Romaniei", spune Ionut Puiu, Construction Director CTP Romania.
In calitate de proprietar si administrator pe termen lung al proprietatilor sale, CTP a adoptat intotdeauna o abordare holistica si durabila a dezvoltarii pentru a asigura valoare pe termen lung pentru toti cei implicati. Divizia de energie a CTP ia avant, aducand capacitatea totala la 100 MWp la nivel de grup, din care 28 MWp sunt instalati in Romania. Toate cladirile noi sunt construite "pregatite pentru energie solara" pentru instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperis. Extinderea in energia regenerabila este o parte integranta a conceptului Parkmaker al CTP si contribuie la obiectivele companiei in materie de venituri si ESG, oferind in acelasi timp securitate energetica clientilor sai si sprijinindu-le obiectivele ESG in proces.
CTP detine in prezent un portofoliu de peste 2,9 milioane de metri patrati in Romania, care se intind de la Bucuresti la Timisoara, Oradea, Cluj si Brasov, fiind capabile sa gazduiasca facilitati de productie, logistica si alte industrii cheie precum retail si industria auto.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
EDIT-Structural
SSAB
konsent
CDS
SIGM
viarom
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Ubitech
leviatan
quadratum
Arduro
strabag nivel 1
BogArt
concelex
Acvatot 2019
siniat
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander