Agenda Constructiilor
Joi, 16 Septembrie 2021
wienberger
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ECOVILLAS investeste 20 milioane euro in noi proiecte, in urmatoarele 18 luni
ECOVILLAS investeste 20 milioane euro in noi proiecte, in urmatoarele 18 luni
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 13 Sep 2021 09:50
Compania Ecovillas, care a livrat pana in prezent 190 de locuinte prietenoase cu mediul inconjurator, anunta ca va livra pe piata rezidentiala inca 12.000 de mp utili de locuinte in valoare de peste 20 de milioane de euro, cu livrare intr-un an si jumatate de la inceperea constructiei.
Dezvoltatorul are in plan construirea unui complex mai mare de apartamente cu pompe de caldura in Bucuresti, avand deja cerere pentru astfel de locuinte in Capitala, constructia fiind planificata sa inceapa anul viitor.
Proiectul va fi unul unic si va oferi ceea ce niciun proiect rezidential nu a reusit pana acum: locatarii vor castiga mai mult timp, vor avea costuri de mentenanta foarte mici si mai putine griji pentru locuinta pe care o aleg.
In paralel, compania are in plan si constructia unor case noi in zona Pipera.
”Ne uitam foarte atent la ceea ce se intampla pe piata rezidentiala si misiunea noastra este de a veni cu produse care isi gasesc usor cumparatori. In ultimii ani, am facut periodic studii prin care am urmarit comportamentul cumparatorilor, iar rezultatele au fost din ce in ce mai incurajatoare, confirmand astfel planurile strategice pe care ne-am bazat modelul de business inca de la primul proiect. Este o piata care are nevoie din ce in ce mai mult de locuinte de calitate, care nu au nevoie de prea multa intretinere, locuinte eco, dezvoltate cu spirit civic si nu doar luand in calcul marje de profit sau alti indicatori economici” (VLAS VEACESLAV – CEO al companiei Ecovillas)
Compania Ecovillas a livrat pana in prezent pe piata rezidentiala romaneasca locuinte cu pompe de caldura geotermice in valoare de peste 20 de milioane de euro, locuinte inovative care au costuri mai mici la incalzire, apa calda si racire ca locuintele standard.
Compania Ecovillas a dezvoltat in 2016 proiectul imobiliar Ecovillas Sector 5, o investitie inovativa prin caracteristicile sale de eficienta energetica: izolatie excelenta si pompe de caldura geotermice sol-apa. Acest proiect a avut un succes deosebit, la scurt timp dupa finalizare, valoarea imobilelor a crescut cu 35%. Complexul Ecovillas include in total 32 de case si este finalizat si vandut inca din 2016.
In prezent Ecovillas lucreaza la dezvoltarea unui complex rezidential de apartamente, LOFT green apartments, in Mogosoaia, un concept unic pentru piata rezidentiala autohtona, cu o arhitectura moderna si elemente de sustenabilitate, bazat pe folosirea energiei verzi si care nu foloseste combustibili fosili. Prin proiectul LOFT green apartments, compania Ecovillas a devenit in Romania un pionier al constructiei apartamentelor incalzite si racite cu pompe de caldura geotermice care nu polueaza, complexul nefiind racordat la gaze.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
cv water 2021
Acvatot 2019
hilti
CELCO 2020
hidroplasto
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
econet
ef-de-n
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere