Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - FORTE PARTNERS cauta constructor pentru un proiect de 85 milioane de euro
FORTE PARTNERS cauta constructor pentru un proiect de 85 milioane de euro
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 03 Dec 2015 15:37
Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, fondat de oamenii de afaceri Ionut Dumitrescu, Geo Margescu si Johnny Jabra, cauta constructor pentru ansamblul de birouri de 85 milioane de euro pe care il va dezvolta in zona Orhideea, aproape de intersectia strazii Orhideelor cu Splaiul Independentei. In acest sens, consortiul de investitori anunta inceperea licitatiei pentru desemnarea antreprenorului general al primei etape a complexului The Bridge. Potrivit dezvoltatorilor, compania care va castiga licitatia va construi prima cladire a ansamblului, cu un regim de inaltime 2S+P+10E si o suprafata inchiriabila de 36.189 mp si va realiza, totodata, lucrarile de infrastructura aferente intregului proiect. "Cautam companii cu expertiza in proiecte de amploare, care pot face oferte competitive pentru proiectul nostru", a declarat Geo Margescu, CEO & fondator Forte Partners.
Documentatia pentru participatia la licitatie poate fi procurata de la Stephen Burke, Construction Director in cadrul Forte Partners, responsabil cu organizarea licitatiei, la adresa: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Lucrarile de constructie vor fi demarate in trimestrul intai al anului urmator, astfel incat prima faza sa fie livrata in a doua parte a anului 2017.
Ansamblul The Bridge va fi situat in apropierea pasajului Basarab, zona ce se prefigureaza ca un nou pol de dezvoltare imobiliara a Capitalei, in regiune urmand a fi atrasa cererea venita din partea companiilor de tip BPO (business process outsourcing), SSC (shared service center) sau IT. 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere