Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - FORTE PARTNERS va dezvolta o cladire de birouri langa Palatul Telefoanelor
FORTE PARTNERS va dezvolta o cladire de birouri langa Palatul Telefoanelor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 28 Sep 2017 15:02
Dezvoltatorul de cladiri de birouri de clasa A Forte Partners, proprietarul ansamblului The Bridge, a anuntat achizitia unui teren de 1.700 mp situat intre strazile Ion Campineanu si Matei Millo din Capitala, de la operatorul de telefonie Telekom Romania. Conform estimarilor companiei, caracteristicile terenului permit o dezvoltare de pana la 9.000 mp de spatii pentru birouri si arealuri destinate echipelor de angajati ai viitorilor chiriasi. Forte Partners ia in calcul si alte achizitii de terenuri in aceeasi zona, avand in vedere oportunitatile de tranzactionare din aceasta perioada.
"Credem in dezvoltarile de birouri in zone centrale si ultracentrale si mizam pe arhitectura, ergonomie, optimizare si design thinking. Centrul orasului nu are o oferta relevanta de birouri de clasa A. Avem un istoric reprezentativ in ceea ce priveste calitatea arhitecturii si capacitatea de a integra o dezvoltare in tesutul urban, dar si forta de a face dezvoltari non-speculative, pentru care exista deja planuri concrete cu clientii nostri", a declarat Geo Margescu, fondator Forte Partners (foto).
In ultima perioada, compania a aplicat un plan de dezvoltare amplu prin achizitia continua de terenuri in zone centrale, finalizarea proiectelor in curs si crearea unei divizii puternice pe segmentul rezidential.
Terenul achizitionat recent este situat intr-o zona istorica a Capitalei, in imediata vecinatate a Palatului Telefoanelor si a altor cladiri cu valoare istorica si arhitecturala din Bucuresti. "Un atare context are nevoie de o abordare pe masura, astfel ca luam in calcul organizarea unui concurs de arhitectura. Sa construiesti cladiri noi de birouri langa Calea Victoriei este o oportunitate frumoasa de afaceri, dar, in acelasi timp, o sansa de a crea o cladire contemporana emblematica pentru centrul orasului si noi spatii publice", a precizat Geo Margescu.
Forte Partners lucreaza zilele acestea la extinderea echipelor pentru diviziile de birouri si rezidential si la atragerea de forta de munca experimentata de pe piata de profil, avand in vedere amploarea dezvoltarilor deja planificate.
***
Compania Forte Partners a fost infiintata in 2014 de catre un grup de investitori cu experienta in mediul de afaceri local. In portofoliul companiei se regasesc proiectele de birouri Stefan cel Mare si The Bridge, ansamblul rezidential Aviatiei Park - aflat in constructie, precum si mai multe terenuri pentru investitii viitoare, in diverse zone-cheie ale Bucurestiului. Modelul de afaceri vizat de Forte Partners este achizitia unor terenuri strategic pozitionate, dezvoltarea unor proiecte "state of the art", vanzarea lor si reinvestirea profitului in noi dezvoltari imobiliare pe segmentele de birouri, retail si rezidential premium.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere