Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - GRAN VIA trece pragul de 2.000 de apartamente finalizate, in 2020
GRAN VIA trece pragul de 2.000 de apartamente finalizate, in 2020
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 22 Sep 2020 10:03
Dezvoltatorul de origine spaniola Gran Via Real Estate trece in acest an pragul de 2.000 de apartamente livrate pe piata romaneasca, odata cu finalizarea ultimei faze a proiectului Timisoara 58, ce pune pe piata 300 de apartamente. Totodata, dezvoltatorul a implementat in acest an un proces de rebranding, abordand o noua sigla, actuala, sub semnatura agentiei Verbio.  
"Ultimii ani au reprezentant pentru noi un efort de echipa, ajungand la finalul lui 2019 sa avem 1.800 de apartamente livrate. 2020 este un an al schimbarii si am considerat oportun, odata cu depasirea bornei de 2.000 de apartamente, sa redefinim brandul Gran Via intr-o maniera contemporana", explica Ana Maria Nemtanu, Sales & Marketing Director, Gran Via Romania.  
Proiectul Timisoara 58 a fost dezvoltat incepand din 2013, in patru faze de constructie, pe un teren in suprafata de 32.000 mp (fosta platforma industriala Frigocom) totalizand o investitie de 45 milioane de euro in achizitia terenului, infrastructura, 7  blocuri si diverse facilitati precum locuri de parcare, alei de circulatie sau loc de joaca destinat locatarilor.
Pana anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmand ca dupa finalizarea ultimei faze, intreaga comunitate sa numere 800 de unitati: garsoniere, doua si trei camere, precum si apartamente tip duplex. Toate apartamentele se incadreaza in cota de TVA de 5%, cererea provenind atat din partea tinerelor familii bucurestene, cat si din partea celor care se relocheaza in Bucuresti din alte judete. Proiectul este apreciat pentru facilitatile din zona: statia de metrou Gorjului la 15 minute de mers pe jos, magazinele Lidl, Penny Market, Kik si JYSK din imediata apropiere, precum si pentru numeroasele tipuri de compartimentari.
Referitor la procesul de rebranding, Despina Ponomarenco, Managing Partner, Verbio, agentie de marketing & comunicare specializata pe segmentul de real-estate precizeaza: "Am transpus buna reputatie castigata de Gran Via, in cei 15 ani de activitate pe piata romaneasca, intr-o noua identitate de marca. Obiectivul nostru a fost sa prezentam un mesaj unic al brandului, prin executii grafice moderne si relevante publicului tinta, pentru a genera o imagine coeziva tuturor proiectelor Gran Via".
***
Gran Via are un istoric de 15 ani pe piata romaneasca, specializandu-se in reconversia unor foste loturi industriale in proiecte rezidentiale, ce au schimbat in bine fata orasului. Dezvoltatorul a finalizat in Bucuresti peste 2.000 de apartamente in proiecte precum Gran Via Park, Timisoara 58 (ambele in sectorul 6 al Capitalei) si Aviatiei Apartments, in Sectorul 1. In Constanta, compania are in constructie ansamblul Gran Via Marina, langa mall-ul Vivo!, la 10 minute de statiunea Mamaia.
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
noark
ness project
strabag nivel 1
concelex
viarom
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
leviatan
EDIT-Structural
CDS
Acvatot 2019
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
MAKITA
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander