Agenda Constructiilor
Sambata, 28 Martie 2020
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - HANNER dezvolta proiecte inovatoare in Bucuresti si cauta noi oportunitati
HANNER dezvolta proiecte inovatoare in Bucuresti si cauta noi oportunitati
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 23 Feb 2018 08:05
Dupa finalizarea proiectului rezidential The Park si investitii de peste 100 de milioane de euro in Romania, grupul imobiliar lituanian Hanner continua sa inoveze piata locala, propunand doua tipuri noi de proiecte: loft-urile rezidentiale si segmentul de birouri dezvoltate in regim de co-working.
Recent, compania a inceput lucrarile de constructie a proiectului mixt pe care il va dezvolta pe amplasamentul fostei fabrici de bere Grivita, acesta urmand a include patru monumente ce vor fi restaurate si reconfigurate, precum si alte cladiri noi si spatii publice. Denumit "Fosta Fabrica", proiectul propune un nou tip de locuire in Bucuresti, fiind prima data cand o fabrica este convertita intr-o cladire cu 31 de loft-uri unice, de la studio mini loft si pana la triplex-uri cu ferestre de peste noua metri inaltime.
"Am petrecut doi ani lucrand cu echipa de arhitecti Tecon si echipa de constructii SID Construct pentru a defini arhitectura si solutiile tehnice pentru o lucrare extrem de complexa, care include un ansamblu de patru monumente. Am beneficiat de profesionalism si deschidere din partea autoritatilor locale pentru faza de autorizare, inclusiv in colaborarea cu Comisia de Monumente. Prima cladire care intra in restaurare si conversie este fosta Maltarie a fabricii de bere Luther, sau fabrica de bere Grivita, cum este cunoscuta azi. Este o cladire Art Deco valoroasa, care a adus multe provocari tehnice si de arhitectura, o bijuterie care va fi transformata in 31 de lofturi si spatii de co-working, cu gradini si zone atipice. Fiecare loft este unic si este pentru prima data cand o fosta fabrica este convertita in lofturi, de la studio mini loft si pana la triplex-uri cu ferestre de peste noua metri inaltime. Santierul pentru «Maltarie - 31 lofts» este deja activ. Vom incepe, in curand, lucrul si la celelalte cladiri din proiect, lucrarile urmand a se desfasura concomitent", a declarat Mindaugas Valuckas, CEO & Member of the Board of Hanner Group OU si CEO al Hanner Romania.
Totodata, dezvoltatorul tinteste in Romania un alt segment al pietei de birouri, cel al companiilor dezvoltate de antreprenorii romani, mici si medii, in regim de co-working. Suprafata de co-working se ridica la 6000 mp, Hanner urmand a detine cea mai mare dezvoltare de acest tip din Bucuresti.
"Acum cum suntem in plin proces de selectare a partenerilor pentru spatiile de retail si horeca si ne bucuram sa vedem ca deja adunam laolalta companii romanesti frumoase, fondate de oameni tineri, in care avem mare incredere si pe care le vom sustine intr-un parteneriat foarte interesant pe care il vom aplica. Un nou model de business pe care l-am dezvoltat in ultimii ani, un concept pilot, in care dezvoltatorul va juca un rol foarte activ in sprijinirea partenerilor", a precizat Mindaugas Valuckas.
Managerul a precizat ca Hanner este in cautare de noi oportunitati pe plan local.
***
Mindaugas Valuckas conduce echipa Hanner Romania din luna februarie 2018, inlocuindu-l pe Silviu Grigorescu, fostul Country Manager, care "isi va continua propriile proiecte in domeniul imobiliar si constructii, pastrand in acelasi timp colaborarea cu echipa Hanner", conform datelor dezvoltatorului.
Mindaugas Valuckas are o experienta de peste 16 ani pe piata imobiliara din Europa Centrala si de Est, fiind un tanar om de afaceri cu abilitati antreprenoriale, care administreaza o companie cu un portofoliu ce cuprinde active si dezvoltari estimate la peste un miliard de euro. Cariera sa in cadrul companiei Hanner a inceput acum 15 ani, imediat dupa absolvire.
Grupul Hanner este prezent pe piete precum Lituania, Letonia, Romania, Ucraina, Rusia si Belarus.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere