Agenda Constructiilor
Sambata, 28 Martie 2020
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMMOFINANZ: Aviz favorabil pentru preluarea CA Immo si a altor zece companii
IMMOFINANZ: Aviz favorabil pentru preluarea CA Immo si a altor zece companii
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 21 Nov 2016 15:19
Consiliul Concurentei (CC) a autorizat operatiunea prin care dezvoltatorul Immofinanz AG preia CA Immobilien Anlagen Aktiengesellschaft (CA Immo), precum si alte zece companii din Romania: CA Immo Real Estate Management Romania, Europolis Orhideea BC, Europolis Sema Park, Intermed Consulting & Management, Opera Center One, Opera Center Two, TC Investments Arad, BBP Leasing, Victoria International Property si K&K Investment. Immofinanz este o societate pe actiuni, constituita conform dreptului austriac, listata la Bursele de Valori din Viena (indicele ATX) si Varsovia. Din grupul Immofinanz fac parte companii active, in Romania, in domeniul inchirierii de imobile cu destinatie birouri: Bucharest Corporate Center (BCC), Cora GS, Capri Trade, Global Trust, S-Park Offices, Italian-Romanian Industrial Development Enterprise - IRIDE SA, Immoeast Baneasa Airport Tower si Baneasa 6981.
CA Immo activeaza pe piata serviciilor de inchiriere de proprietati imobiliare cu destinatie de spatii de birouri moderne din Bucuresti, prin companiile in cadrul carora detine participatii (si enumerate anterior). Astfel, in urma acestei tranzactii, la portofoliul Immofinanz din Romania se adauga cladirile de birouri Opera Center 1 si 2, Bucharest Business Park, River 4 Place si Europe House. In prezent, CA Immo dezvolta proiectul de birouri Orhideea Towers, amplasat in Bucuresti si preconizat a se finaliza in 2017.
"In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca tranzactia nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante. Decizia Consiliului Concurentei va fi publicata pe site-ul institutiei dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential", se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta din Romania.
In urma acestei tranzactii, Immofinanz devine cel mai mare proprietar de birouri din tara noastra, compania rezultata urmand a avea un portofoliu de peste un miliard de euro.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19ALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere