Agenda Constructiilor
Vineri, 31 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - JLL: Silviana Petre Badea a fost numita Deputy Head of CEE Capital Markets
JLL: Silviana Petre Badea a fost numita Deputy Head of CEE Capital Markets
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 27 Iul 2021 13:39
Silviana Petre Badea, managing director JLL Romania, liderul pietei de consultanta imobiliara locala, a fost numita Deputy Head of CEE Capital Markets, urmand sa-si continue activitatea in paralel si in cadrul biroului din Romania.
Numirea Silvianei vine in contextul in care se implementeaza o noua structura organizationala a JLL din regiunea Europei Centrale si de Est (CEE) ca raspuns la nevoile tot mai complexe, mai strategice si cu caracter regional ale clientilor in CEE.
Silviana va lucra indeaproape cu Tom Devonshire-Griffin, care a fost numit Head of Capital Markets Europa Centrala si de Est. Tom revine in regiune dupa 15 ani in Rusia si Orient cu ambitia de a conduce echipele excelente de Capital Markets ale JLL din CEE catre un nou mod de abordare a capitalului conform exigentelor clientilor. Silviana se va concentra pe partea operationala si il va sustine pe Tom in implementarea strategiei de crestere in regiune.
”Mediul de business este foarte dinamic si din ce in ce mai global, necesitand permanent inovare si adaptare. In acest context, nevoile companiilor sunt mai complexe si mai provocatoare. JLL, prin prezenta sa globala, regionala si locala, are experienta si resursele pentru a sprijini investitorii in aceasta evolutie. Europa Centrala si de Est, este o piata cu multe oportunitati, de aceea este extrem de important sa ne sustinem echipele locale cu resurse (in cazul nostru, aceasta echipa regionala) pentru a le valorifica. De aici a pornit ideea acestei structuri noi, care va conecta regiunea cu „masinaria” care este JLL Capital Markets la nivel global, dandu-ne posibilitatea de a accesa mult mai usor investitori si de a promova Europa Centrala si de Est catre capitalul global”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director JLL Romania.
Silviana are peste 15 ani de experienta in real estate, iar din 2017 conduce operatiunile JLL in Romania, liderul pietei de constultanta imobiliara pentru al doilea an la rand.
Tom Devonshire-Griffin are peste 20 de ani de experienta pe piata de capital, cu un background puternic in atragerea de capital. El il inlocuieste pe Mike Atwell, care, dupa patru ani in care a condus echipa de Capital Markets la nivelul Europei Centrale si de Est, se intoarce la Londra, in cadrul echipei de investitii EMEA Industrial & Logistics.
Europa Centrala si de Est este o destinatie cheie in Europa, in conditiile in care anual in tarile din aceasta regiune – Polonia, Romania, Slovacia, Ungaria si Cehia, se inregistreaza volume investitionale de peste 6 miliarde de euro.
 
VideoConfAC-iulhiltiTERAPLASTman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Acvatot 2019
BMI_Icopal
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
leviatan
viarom
theda mar
FRONTALE
BALTIC
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023