Agenda Constructiilor
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NEPI: Buget de 83 milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte rezidentiale
NEPI: Buget de 83 milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte rezidentiale
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 03 Oct 2019 10:49
NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor, dezvoltator si operator de proprietati comerciale din Europa Centrala si de Est, anunta extinderea investitiilor din Romania si restul tarilor din regiune cu proiecte rezidentiale care vor fi dezvoltate in jurul mall-urilor din Brasov, Bucuresti (in apropierea Mega Mall si Vulcan), Ramnicu Valcea, Satu Mare si Timisoara. Dezvoltarile aferente pietei din Romania au un buget initial de investitii de 83 de milioane de euro si sunt, in prezent, in faza de proiectare si autorizare, urmand sa fie realizate intr-un interval de la doi pana la patru ani. 
Ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen mediu si lung, noua directie de investitii completeaza proiectele de proprietati cu utilizare mixta care ofera sinergii cu centrele comerciale. Mall-urile din portofoliul NEPI Rockcastle sunt localizate in centre premium, in sanul unor comunitati active care sunt atente la calitatea serviciilor si a experientelor disponibile in zonele unde aleg sa locuiasca. 
"Dezvoltarea unor proiecte rezidentiale in jurul mall-urilor este un pas firesc in contextul evolutiei pietei de real estate si raspunde asteptarilor generatiilor de tineri activi care valorizeaza timpul ca pe bunul cel mai de pret pe care il au. Combinand ceea ce ofera mall-urile din portofoliul nostru cu noile dezvoltari rezidentiale, vom crea un spatiu plin de viata, un loc in care oamenii se pot intalni, relaxa, pot face shopping si pot descoperi experiente unice aproape de propria lor casa", a declarat Andrei Radu, Development Director NEPI Rockcastle.   
Proiectele vor fi dezvoltate in etape de pana la patru ani, in functie de calendarul de autorizare. Alaturi de planul de extindere si noi achizitii, ele vor contribui la consolidarea pozitiei NEPI Rockcastle ca principalul dezvoltator din cea mai dinamica regiune economica a Europei. 
***
NEPI Rockcastle plc. este principalul investitor si dezvoltator de proprietati comerciale din Europa Centrala si de Est. Compania este listata pe piata principala a Bursei de Valori Johannesburg Limited (JSE) si Euronext Amsterdam. Grupul detine un portofoliu exceptional de proprietati cu pozitie-cheie in Romania, Polonia, Slovacia, Croatia, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia si Lituania, si se dezvolta in continuare printr-un program de expansiune pe alte piete din Europa Centrala si de Est.
Cultura si strategia NEPI Rockcastle se concentreaza pe planificare, calitatea executiei, sustenabilitate, etica si evaluarea timpurie a riscurilor.
Grupul este evaluat la standardul Investment Grade de agentiile de rating Standard & Poor's (BBB, Perspectiva stabila), Fitch (BBB, Perspectiva stabila).
 
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19ALLBIMTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere