Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - OCTAGON: Contracte de 24 milioane de euro, semnate in primul trimestru
OCTAGON: Contracte de 24 milioane de euro, semnate in primul trimestru
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 08 Apr 2015 16:02
Compania Octagon Contracting & Engineering, unul dintre cei mai importanti competitori locali pe segmentul de antreprenoriat in constructii, a incheiat contracte in valoare totala de 24 milioane de euro in primele trei luni ale acestui an, suma reprezentand dublul cifrei de afaceri inregistrate in 2014. Printre noii clienti pentru care compania va executa lucrari de constructii se afla dezvoltatori imobiliari si antreprenori cu experienta vasta la nivel international, precum Atenor Group, NEPI, Danya Cebus si Six Management. Totodata, Octagon isi continua activitatea si in Iraq, semnand un nou contract pentru constructia unui spital cu o capacitate de 100 de paturi, in Bagdad.
Astfel, in trimestrul intai din 2015, compania a castigat contractul de executie a lucrarilor de arhitectura, instalatii, electrice, sanitare si HVAC pentru cladirea C din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus, situat pe Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, din Bucuresti. Contractul semnat cu dezvoltatorul belgian Atenor Group are o valoare de 12 milioane de euro. Anul trecut, Octagon a livrat cladirea B din cadrul aceluiasi complex.
Un alt proiect important contractat de companie la inceputul acestui an este cel ce vizeaza extinderea City Park Mall, din Constanta (investitie realizata de NEPI), unde va executa lucrarile geotehnice, peretii mulati, grinda de coronament si ancorajele.
Octagon realizeaza lucrari geotehnice si pentru proiectul Timpuri Noi Building Complex, situat pe Splaiul Unirii nr. 165, in Bucuresti, ansamblu de cladiri de birouri al carui antreprenor general este compania israeliana Danya Cebus.
Ansamblul rezidential One Herastrau Park Residence, situat in Bucuresti pe strada Nicolae Caramfil, este un alt proiect pentru care compania a fost desemnata antreprenor de lucrari geotehnice, in 2015. Compania executa lucrari de incinta si excavatii.
In plus fata de contractele semnate deja, compania anunta ca de la inceputul anului si pana in prezent a livrat oferte si poarta discutii pentru lucrari in valoare totala de 15 milioane de euro.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere