Agenda Constructiilor
Luni, 08 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ORESA a cumparat Armonia Center Arad si va investi in extindere si modernizare
ORESA a cumparat Armonia Center Arad si va investi in extindere si modernizare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 08 Dec 2021 11:30
IMMOFINANZ, unul dintre cei mai puternici investitori imobiliari din Romania, ce isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail si birouri, a vandut fostul centru comercial Armonia Arad catre Oresa, o companie controlata de investitori suedezi, cu prezenta puternica pe piata locala. Oresa intentioneaza sa dezvolte un proiect cu destinatie mixta, cu o componenta industriala si una de retail.
„Tranzactia este un pas important pentru noi si face parte din strategia companiei care vizeaza consolidarea si extinderea brandurilor de succes pe care le detinem in portofoliu, respectiv myhive, pe segmentul de office, precum si VIVO! si STOP SHOP, pe segmentul de retail”, a declarat Fulga Dinu - Country Manager Operations, IMMOFINANZ Romania.
„Aceasta este a doua achizitie din acest an, in Romania, a diviziei imobiliare Oresa. Ni se pare interesanta oportunitatea de transformare a acestei proprietati intr-un parc industrial si de retail modern, foarte bine pozitionat, atat pentru clientii mari, cat si pentru cei mici si mijlocii, care au nevoie de spatii moderne aproape de oras, pentru activitati de productie, depozitare sau showroom-uri”, a declarat Cornel Marian, Managing Partner Oresa.
Lucrarile de modernizare a proprietatii vor incepe dupa finalizarea planurilor si obtinerea autorizatiilor, in prima jumatate a anului 2022, iar lansarea este planificata pentru prima jumatate a anului 2023.
Intregul proiect are o suprafata de 110.000 mp teren si o suprafata inchiriabila bruta de 43.000 mp.
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
leviatan
leviatan
Ubitech
hidroplasto
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
hilti
CELCO 2020
MAKITA
viarom
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere