Agenda Constructiilor
Vineri, 07 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Prima Development: De ce este important criteriul fiabilitatii in alegerea unei locuinte
Prima Development: De ce este important criteriul fiabilitatii in alegerea unei locuinte
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 14 Iul 2021 12:08
Daca atunci cand vorbim de autoturisme fiabilitatea este unul dintre elementele cele mai importante pe care le analizam, putini sunt cei care stiu ca aceasta calitate trebuie cautata si in cazul unei locuinte. Cum se comporta apartamentul si cladirea peste ani, in conditiile utilizarii de catre rezidenti, dar si sub actiunea unor factori atmosferici, asa cum sunt precipitatiile sau temperaturile foarte crescute vara si foarte scazute iarna, toate acestea au un rol important in evolutia sanatoasa in timp a unei cladiri. Locuinta fiabila este un concept inaintat de specialistii de la Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea, cu o experienta de 15 ani, si unul dintre cei mai activi din Romania, dupa numarul de unitati rezidentiale livrate in fiecare an. Si, asa cum valoarea masinilor care si-au dovedit fiabilitatea de-a lungul timpului se pastreaza mai bine si sunt tranzactionate la preturi semnificativ mai ridicate, tot asa o locuinta dintr-o cladire care se comporta bine peste ani este o investitie cu multiple beneficii.
In executia constructiilor rezidentiale respectarea normativelor in vigoare este primordiala. Numai ca cele mai multe normative au fost intocmite in urma cu mai bine de 20 de ani. O mica parte dintre ele au fost actualizate acum aproximativ 7-10 ani, dar modificarile sunt minore. Asadar, in prezent vorbim in mare parte de aceleasi normative care erau utilizate pentru verificarea calitatii in constructii si in urma cu 20 de ani, desi tehnologiile de lucru si materialele au evoluat de-a lungul timpului. In acest context, intrebarea specialistilor Prima Development Group este in ce masura respectarea acestor cerinte minime de calitate garanteaza o executie suficient de buna, astfel incat constructiile sa nu arate bine doar la finalizarea lucrarilor, ci si peste ani. Cu o echipa interna de profesionisti in proiectarea, constructia si dezvoltarea cladirilor rezidentiale, cu peste 3.000 de apartamente livrate pana acum, Prima Development Group vorbeste despre locuinta fiabila ca despre o necesitate in peisajul imobiliar.
„Cei peste 15 ani de experienta in piata rezidentiala, cu peste 3.000 de apartamente livrate pana in prezent, ne-au permis, de la proiect la proiect, sa imbunatatim produsul pe care il realizam, din punctul de vedere al fiabilitatii, atat prin serviciile de proiectare, cat si de executie. Astazi putem transmite cu incredere clientilor nostri faptul ca locuintele pe care le executam sunt printre cele mai fiabile de pe piata, iar pe termen lung, achizitia unei locuinte Prima este cea mai buna investitie. Pentru majoritatea oamenilor, achizitia unei locuinte este cea mai importanta decizie luata pe parcursul intregii vieti. De aceea este important ca achizitia sa fie facuta de la un dezvoltator cu reputatie solida, in care sa aiba incredere ca a construit cu responsabilitate o locuinta care se va comporta bine in timp”, spune Andrei Moanta, CEO Prima Development Group.
Ce inseamna mai exact o locuinta fiabila?
Folosit mai degraba in industria auto, termentul de fiabilitate are aceeasi insemnatate si aplicat unei cladiri si face referire la comportarea acestora in timp. In urma utilizarii si sub actiunea factorilor atmosferici, toate cladirile imbatranesc in timp. Fiabilitatea se refera la modul in care acestea imbatranesc si la cat de bine reusesc constructiile sa isi pastreze caracteristicile si aspectul initial. Constructiile fiabile au o degradare fizica mult mai lenta si de aceea se spune ca imbatranesc sanatos. Ele au o serie de elemente esentiale, care, spun specialistii, contribuie la buna comportare in timp a acesteia sub actiunea factorilor externi. Printre aceste elemente se numara:
- detaliile de proiectare – daca acestea nu sunt gandite inca de la inceput din perspectiva fiabilitatii vor deveni potentiale zone de degradare in timp a constructiilor;
- respectarea in executie a detaliilor de proiectare, cu strictete, pentru ca orice abatere in executie afecteaza fiabilitatea produsului final;
- calitatea materialelor utilizate.
In urma experientei de 15 ani de proiectare, constructie si dezvoltare de cladiri rezidentiale, echipa de constructori Prima Developement Group a inteles ce aspecte pot fi imbunatatite pentru a creste capacitatea cladirii de a se comporta bine in timp. Portofoliul companiei are in centru o viziune a spatiului de locuit fiabil, a locuintei durabile ce rezista cu brio trecerii timpului, are standarde superioare de calitate si isi pastreaza caracteristicile si aspectul initial si dupa ani.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
rigips
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
FRONTALE
hilti
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech
viarom
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere