Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - S IMMO: Indicatori pozitivi obtinuti prin fructificarea portofoliului de proprietati
S IMMO: Indicatori pozitivi obtinuti prin fructificarea portofoliului de proprietati
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Cosmin Dincu 22 Apr 2019 08:11
Pentru investitorul austriac S Immo AG, sfarsitul trimestrului al patrulea din 2018 a prilejuit raportarea unui bilant relativ pozitiv atat in ceea ce priveste veniturile rezultate din inchirierea imobilelor administrate, cat si valoarea incasarilor, in ansamblu. Astfel, din punct de vedere al primului indicator, s-a consemnat suma de 104,3 milioane de euro, comparativ cu 112 milioane de euro inregistrate in ianuarie-decembrie 2017, iar pentru cel de-al doilea s-a ajuns la 192,4 milioane de euro, in raport cu valoarea de 191,4 milioane de euro din aceeasi perioada a anului anterior. „Daca se ia in considerare dinamica indicatorului EBITDA – Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortisation (venituri stabilite inainte de achitarea dobanzilor si taxelor, neinfluentate de depreciere si amortizare), poate fi constatata o stabilizare, la 83,1 milioane de euro, iar rezultatul operational EBIT a fost de 243,2 milioane de euro (comparativ cu 208,1 milioane de euro). Astfel, rentabilitatea actuala confirma o tendinta ascendenta pentru S Immo, gratie activitatii din ultima parte a anului trecut, care a permis finalizarea multor proiecte si achizitia de proprietati cu potential”, informeaza Ernst Vejdovszky, CEO al corporatiei. Dintr-o perspectiva regionala, subsidiarele din Europa de Est si zona sud-estica a continentului au contribuit masiv la venituri, ceea ce a determinat deja o reorientare a strategiei aferente anului in curs. Practic, intreaga atentie a managementului se va focaliza pe fructificarea la maximum a potentialului portofoliului de proprietati imobiliare din regiune, mai precis pe cele recent achizitionate, ce ofera oportunitati de dezvoltare, din Bucuresti si Budapesta. Desi Germania ramane principala piata pentru companie, noi rezerve de proprietate vor fi achizitionate si in spatiul CEE, in principal, pentru expansiunea activelor deja controlate in Romania si Ungaria.
In luna februarie a.c., pe piata din Romania, S Immo a anuntat ca se afla in etapele finale de constructie in cazul imobilului de birouri The Mark din Bucuresti, pregatind initierea dezvoltarii altui proiect, tot in Capitala, in zona Caii Dorobantilor, unde dezvoltatorul detine un teren cu o suprafata de 5.000 mp. In tara noastra, pe langa cladirea de birouri The Mark, de pe Bd. Uranus din Bucuresti, S Immo mai detine hotelul Novotel, situat pe Calea Victoriei, centrul comercial Sun Plaza, inaugurat in 2010 si reconfigurat recent in urma unei investitii de 30 milioane de euro, precum si cladirile de birouri Sun Offices, din zona de sud a Capitalei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere