Agenda Constructiilor
Marti, 14 Iulie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - SALINI IMPREGILO isi schimba numele si va functiona pe piata ca WeBuild
SALINI IMPREGILO isi schimba numele si va functiona pe piata ca WeBuild
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 30 Ian 2020 07:45
Compania de constructii Salini Impregilo, societate cunoscuta in Romania mai ales pentru esecul in constructia lotului al treilea al autostrazii Orastie-Sibiu, vrea sa implementeze un proces de rebranding, care sa includa si schimbarea numelui cu care activeaza pe piata internationala de constructii. Boardul de directori ai grupului italian a aprobat propunerea de schimbare a numelui in "WeBuild", o decizie in acest sens urmand a fi luata in urmatoarea adunare a actionarilor.
Potrivit unei comunicari a companiei, noul nume evoca in mod clar viziunea acesteia, incluziunea verbului "Build" (construim) fiind menita a indica de la inceput specializarea grupului in constructia de proiecte de infrastructura mari si complexe. Alaturarea pronumelui personal "We" (noi) exprima, potrivit managerilor companiei, "rolul fundamental al oamenilor si echipelor in crearea unui mediu de afaceri unde sustenabilitatea si siguranta joaca roluri semnificative".
"Viitorul acestui nou grup trebuie conectat din ce in ce mai mult la o misiune clara de dezvoltare. (...) Noua identitate de brand este foarte importanta pentru o companie cu o misiune globala si care concureaza cu cele mai mari grupuri internationale pentru constructia de infrastructuri mari complexe in peste 50 de tari", a declarat Pietro Salini, CEO al Salini Impregilo.
Sub brandul WeBuild vor functiona, unificate, toate companiile membre ale grupului Salini Impregilo (Salini Impregilo, Cossi Costruzioni, Lane, Fisia Italimpianti), dar si compania Astaldi, in cazul in care tranzactia de preluare a acesteia, aflata in negocieri, se va incheia cu succes.
Initiativa de schimbare a numelui va fi propusa aprobarii actionarilor grupului Salini Impregilo in cadrul aceleiasi adunari a actionarilor in care vor fi aprobate si rezultatele financiare aferente anului 2019. Data exacta la care va avea loc intalnirea urmeaza a fi anuntata in perioada urmatoare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
strabag nivel 1
rigips
elmas 2017
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere