Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VOX Property: Finantare de 19,5 milioane euro de la CEC Bank pentru proiecte
VOX Property: Finantare de 19,5 milioane euro de la CEC Bank pentru proiecte
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 18 Mai 2021 11:01
Vox Property Group, unul din cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din zona de vest a tarii, a contractat o finantare de 19,5 milioane de euro de la CEC Bank.
Suma va fi utilizata atat refinantarea creditelor aferente proiectelor finalizate - Vox Technology Park, unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din Timisoara, si Rivendelle, un proiect rezidential premium, cat si pentru finantarea proiectelor in dezvoltare - ansamblul rezidential Vox Vertical Village.
”2020 a fost un an dificil pentru segmentul de birouri, ne-am repozitionat rapid si am luat numeroase masuri pentru sporirea gradului de siguranta la birou, decizii care au generat rezultate bune din punct de vedere al inchirierilor de spatii. Aceste rezultate au mentinut increderea partenerilor nostri din piata bancara la un nivel ridicat si s-au concretizat si in actuala linie de finantare acordata de catre CEC Bank”, a declarat Virgil Tornoreanu, CEO Vox Property Group.
”In 2020, CEC Bank a demarat colaborarea cu Vox Property Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din zona de vest a tarii. Suntem mandri ca putem sustine proiecte de succes care impulsioneaza dezvoltarea economica a zonei si raspund unor nevoi reale din piata”, a declarat Laura Mihai, Director Clienti Mari in cadrul CEC Bank.
PCF Investment Banking a actionat in calitate de consultant exclusiv al Vox Property Group in structurarea, negocierea si implementarea tranzactiei.
„Ne bucuram ca am fost alaturi de Vox Propery Group in ridicarea capitatului necesar pentru a continua nu doar edificarea unor proiecte imobiliare, ci si investiile constante in sustenabilitate si inovatie, atribute cheie ce au condus la succesul acestei finantari. Vox Technology Park si Vox Vertical Village sunt doua proiecte aparte, ce respecta cele mai inalte standarde de eficienta energetica si inglobeaza tehnologie de ultima generatie pentru a spori securitatea, confortul si rentabilitatea cladirilor” a declarat Mihai Murgu, Partener PCF - Investment Banking
Proiectul de birouri Vox Technology Park, finalizat in urma unei investitii de 30 de milioane de euro, a inregistrat rezultate bune in ultimele 12 luni, peste 8.700 de metri patrati de birouri fiind inchiriati de la debutul pandemiei COVID-19 pe plan local.
Printre companiile care au inchiriat sau si-au extins spatiile in ultimul an in Vox Technology Park se numara Kromberg & Schubert, ATOSS Software, Tech Mahindra, Connect 44 Romania sau Casa Rusu. Vox Technology Park a obtinut in 2020 si certificarea sustenabila BREEAM In-Use cu calificativul Oustanding, cel mai inalt existent pe plan international, fiind primul proiect imobiliar din Romania care obtine acest calificativ dupa cea mai recenta si riguroasa versiunea BREEAM, emisa in mai 2020.
Vox Property Group are in dezvoltare si proiectul rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri.
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
top 500
top 500
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
strabag nivel 1
noark
viarom
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
leviatan
concelex
rigips
FRONTALE
Acvatot 2019
CDS
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu