Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CONEXTRUST SA Bacau: Cifra de afaceri de 30 milioane de euro pentru 2011
CONEXTRUST SA Bacau: Cifra de afaceri de 30 milioane de euro pentru 2011
Antreprenori & Dezvoltatori 13 Dec 2010 08:15
Pentru acest an, compania Conextrust SA – Bacau, parte din grupul Rustrans - Conextrust, estimeaza realizarea unei cifre de afaceri de circa 10 milioane de euro, in crestere fata de nivelul de 5 milioane euro realizat in anul 2009. “Estimam ca, la nivelul lui 2011 cifra de afaceri va atinge nivelul de 30 milioane de euro”, a declarat Adrian Dospinescu, director general al companiei.
In vederea extinderii activitatii, in 2010 compania si-a diversificat oferta in domeniul constructiilor. Societatea are in prezent in derulare proiecte in valoare de 25 milioane de euro, ce vizeaza executia de lucrari civile, de infrastructura, tehnico – edilitare, proiecte hidrotehnice etc. Majoritatea acestora sunt finalizate in proportie de 50% - 80%. Unul dintre obiectivele la care se executa lucrari vizeaza constructia sediului administrativ al Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau, amplasat pe strada Oituz nr. 23, din municipiu. Valoarea investitiei este de aproximativ 6 milioane de lei. “Strategia de investitii a firmei s-a bazat atat pe factorii externi (diversificarea si extinderea domeniului de activitate), precum si pe cei interni (asigurarea cu personal de specialitate pentru noile specializari). Astfel, profitul realizat in anii anteriori a fost reinvestit in utilaje si echipamente, precum si in crearea de noi locuri de munca”, a precizat Adrian Dospinescu.
Societatea a fost infiintata in 1991, prin reorganizarea fostului Trust de Antrepriza Generala de Constructii-Montaj Bacau. In mai 2008 societatea a fost achizitionata de catre compania Rustrans. Astfel, din 2008 si pana in prezent, s-au investit peste 15 milioane de euro in dotarea santierelor cu utilaje, scule si echipamente performante, instalatii de forat orizontal si vertical, laborator de geotehnica in vederea cresterii eficientei lucrarilor, precum si infiintarea departamentului de proiectare constructii civile si industriale, instalatii si infrastructura rutiera, expertiza tehnica, audit energetic si verificarea planurilor. Dintre problemele generale pe care compania le intampina, poate fi amintita recuperarea creantelor de la beneficiari. Pentru informatii suplimentare, 
 
 
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
noark
siniat
rigips
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
viarom
EDIT-Structural
Acvatot 2019
MAKITA
concelex
ness project
CDS
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander