Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - EPTISA si Apa Tarnavei Mari au semnat un contract de asistenta de 21 milioane lei
EPTISA si Apa Tarnavei Mari au semnat un contract de asistenta de 21 milioane lei
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 11 Oct 2021 11:40
Eptisa Romania si Apa Tarnavei Mari au semnat, recent, contractul pentru servicii de asistenta tehnica pentru managementul proiectului, publicitate si supervizare a lucrarilor de executie din cadrul proiectulului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in regiunile Medias, Agnita si Dumbraveni (judetul Sibiu). Contractul are o valoare de aproximativ 21 milioane de lei si o durata de implementare de 35 luni. Intregul obiectiv este finantat prin POIM 2014-2020 si necesita fonduri totale de peste 700,2 milioane de lei.
Principalele activitati ce vor fi prestate sunt urmatoarele:
1. Asistenta in managementul proiectului, respectiv: asistenta pe parcursul implementarii proiectului pentru indeplinirea cerintelor din contractul de finantare, optimizarea activitatii personalului operatorului, informarea publicului si publicitatea proiectului, actualizarea modelului hidraulic (GIS), dezvoltarea unui management eficient de control al pierderilor de apa, managementul namolurilor si al reziduurilor din statiile de epurare, revizuirea Master Planului dupa implementarea proiectului;
2. Activitatea de supervizare a contractelor de lucrari, respectiv fazele de pre-constructie, constructie si post-constructie.
Acest contract de servicii, ca de altfel intreg proiectul regional, va contribui la dezvoltarea socio-economica a zonei prin imbunatatirea conditiilor de viata in mediul rural prin infiintarea sistemelor de colectare a apelor uzate si prin asigurarea furnizarii apei potabile de calitate, crearea de noi locuri de munca atat in etapa de implementare, cat si in cea de exploatare a investitiilor. Cel mai semnificativ beneficiu al proiectului este impactul pozitiv al conformarii cu acquisul de mediu. Astfel, reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare vor avea ca rezultat cresterea calitatii vietii populatiei in ceea ce priveste sanatatea si confortul.
 
VideoConfAC-iulman and machinehiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
noark
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
viarom
rigips
strabag nivel 1
MAKITA
leviatan
FRONTALE
CDS
grundfos
BALTIC

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
BA 2023
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica