Agenda Constructiilor
Marti, 05 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IGSU atribuie servicii de consultanta pentru demolarea si reconstructia a 3 cladiri
IGSU atribuie servicii de consultanta pentru demolarea si reconstructia a 3 cladiri
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 29 Sep 2023 11:06
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) organizeaza licitatie pentru atribuirea serviciilor de elaborare a documentatiilor aferente Studiului de Fezabilitate si Proiectului Tehnic si furnizarea de Asistenta Tehnica pentru realizarea urmatoarelor trei lucrari de investitii:
• "Demolare constructie administrativa existenta si construire cladire noua pentru Garda de interventie nr. 2 Beresti din cadrul ISUJ Galati";
• "Demolare constructie administrativa existenta si construire cladire noua pentru Sectia de pompieri Adjud din cadrul ISUJ Vrancea";
• "Demolare constructie administrativa existenta si construire cladire noua pentru Sectia de pompieri Mangalia din cadrul ISUJ Constanta".
Finantarea obiectivului va fi realizata dintr-un imprumut la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), prin Proiectul privind imbunatatirea managementului riscurilor de dezastre, o parte a acestor fonduri urmand a fi directionate pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
"Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta prin Unitatea de Implementare a Proiectului invita firmele de consultanta eligibile (Consultantii) sa-si manifeste interesul pentru prestarea Serviciilor de mai sus. Consultantii vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului", se arata in anuntul pentru solicitarea de expresii de interes, transmis de IGSU.
Expresiile de interes pot fi transmise catre IGSU pana la data de 12 octombrie 2023, pe adresele din documentul atasat, unde sunt disponibile toate informatiile referitoare la atribuirea acestui contract.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
theda mar
BALTIC
grundfos
noark
rigips
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
viarom
Acvatot 2019
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu