Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - LEVIATAN GROUP, promotor al diversitatii de gen in industria constructiilor
LEVIATAN GROUP, promotor al diversitatii de gen in industria constructiilor
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 10 Apr 2024 06:20
Leviatan Group, format din companiile Leviatan Design, Ubitech Constructii, eConfaire Immersive Design si Copraag Entrepreneur, ofera servicii complete in domeniul constructiilor, cu cele mai noi tehnologii, avand la baza o echipa construita pe principiile egalitatii de gen, dar si un mediu de lucru incluziv. Grupul a construit cu grija o cultura deschisa, in care fiecare membru al echipei este incurajat sa-si valorifice potentialul si sa contribuie la eforturile de inovare si dezvoltare ale organizatiei. Prin perseverenta, viziune si spirit inovator, femeile din cadrul Leviatan Group contribuie la modelarea viitorului constructiilor din Romania si reprezinta o importanta sursa de inspiratie pentru transformarea acestui sector intr-un domeniu mai incluziv. Rolul femeilor este considerat esential pentru progresul si dezvoltarea continua a organizatiei, fapt pentru care a fost creat un mediu prielnic pentru dezvoltarea talentelor feminine. 

Leviatan Group se pozitioneaza drept un promotor al echitatii si incluziunii in industria constructiilor 
Prin promovarea unei culturi care are la baza respectul reciproc, deschiderea catre colaborare si aprecierea diversitatii, Leviatan Group a reusit sa creeze un mediu de lucru motivant pentru toti membrii echipei. Femeile ambitioase sunt incurajate sa-si atinga potentialul maxim si au acces la numeroase oportunitati de dezvoltare continua. Compania isi exprima aprecierea pentru realizarile remarcabile ale femeilor din echipa si este ferm angajata in promovarea egalitatii de sanse si a incluziunii. Conform datelor statistice, la nivel global, reprezentarea femeilor in sectorul constructiilor ramane limitata. In 2023, ele au reprezentat circa 10,8% din forta de munca in industria constructiilor din SUA, dupa cum arata un raport publicat de Biroul de Statistica a Muncii (BLS) din SUA. In Europa, femeile reprezinta doar 15% din angajatii sectorului de constructii, potrivit unui articol publicat in 2023 de Oxford Economics.
 
 
In Romania, prezenta femeilor in constructii a inregistrat, in 2020, mai putin de 13%, conform unui articol publicat de Plan Radar. In acest context, Leviatan Group se pozitioneaza drept un promotor al echitatii si incluziunii in industria constructiilor, unde fiecare femeie isi poate pune in valoare experienta, competentele si pasiunea pentru calitate. Determinarea si viziunea femeilor din echipa organizatiei demonstreaza ca sectorul constructiilor nu trebuie considerat un domeniu al barbatilor, ci unul in care atat femeile, cat si barbatii pot atinge un nivel ridicat de performanta. De asemenea, femeile mai arata ca talentul, perseverenta si viziunea pot depasi orice bariere. Prin contributiile lor valoroase, ele redefinesc standardele de excelenta si inspira generatiile viitoare de profesionisti din acest domeniu dinamic. 

Femei performante din echipa Leviatan Design
Ilinca este arhitect si are o experienta profesionala care se intinde pe mai bine de zece ani. Face parte din echipa Leviatan de peste patru ani si apreciaza ca mediul in care isi desfasoara activitatea ii ofera posibilitatea de a gasi solutii pentru situatii complexe, ceea ce o tine motivata in permanenta. 
 
Ambitioasa, optimista si diplomata, Corina este inginer proiectant instalatii electrice si s-a alaturat echipei Leviatan acum mai bine de patru ani. Respectul si deschiderea catre colaborare sunt calitati pe care le admira la colegii sai de departament, alaturi de care a dezvoltat o multime de proiecte inovatoare. 
 
Anca este arhitect si are o experienta profesionala remarcabila, pe care a dobandit-o pe parcursul a peste 20 de ani, iar de aproape 2 ani face parte din aceasta echipa. Ea apreciaza cel mai mult la colegii sai profesionalismul, comunicarea deschisa si capacitatea de a lucra in echipa. Cand vine vorba despre rolul sau, Anca afirma ca identificarea de solutii creative reprezinta o provocare continua, iar fiecare proiect pe care il dezvolta ii ofera noi oportunitati de a invata si de a se dezvolta din punct de vedere profesional.
 
In urma cu peste doi ani, Violeta s-a alaturat echipei Leviatan, unde activeaza ca expert achizitii publice. Descrie mediul profesional in care isi desfasoara activitatea ca fiind armonios si eficient, datorita colegilor care isi demonstreaza dedicarea, implicarea si atentia in tot ceea ce fac.   

Femei performante din echipa Ubitech Constructii
Ambitioasa si dornica sa evolueze continuu, Cristina este de peste patru ani specialist Procurement in aceasta echipa. Pretuieste profesionalismul colegilor sai si interesul companiei pentru dezvoltarea profesionala si personala a membrilor echipei, dar si faptul ca recunoasterea meritelor ocupa un loc important in definirea culturii organizationale a companiei.   
 
Irina s-a alaturat companiei Ubitech Constructii in urma cu aproape un an, unde are rolul de specialist HR. Cu o experienta profesionala solida, pe care a dobandit-o in decurs de 20 de ani, isi aduce cu succes constributia in parcursul excelent al companiei. Irina marturiseste ca vine cu drag la birou, unde se simte inconjurata de caldura colegilor.  
 
Carmen este inginer Ofertare-Derulare Contracte si face parte din echipa Ubitech de doi ani. Despre experienta sa in companie, spune ca este interesanta, dinamica si provocatoare. Carmen apreciaza la colegii sai spiritul de echipa, dar si faptul ca ei creeaza o atmosfera prietenoasa si aduc buna dispozitie la birou, zi de zi.   
 
In urma cu aproape trei ani, Cristina s-a alaturat acestei echipe, in calitate de economist. Cu o vasta experienta profesionala, de aproape 16 de ani, este apreciata la Ubitech Constructii pentru dedicarea si abilitatile sale remarcabile. Cristina pretuieste mediul dinamic si armonios in care isi desfasoara activitatea, intrucat ii ofera posibilitatea de a se dezvolta in permanenta.   
 
***
Leviatan Design si-a facut loc pe piata locala de constructii prin viziunea tinerilor antreprenori care au format compania, viziune orientata de la inceput pe dezvoltarea durabila prin tehnologie si inovare. S-a distins prin capacitatea sa de adaptare, sustinuta de digitalizarea si de automatizarea proceselor interne, dar si de metode de lucru inovatoare, precum BIM (Building Informational Modeling) si tehnologii moderne, si a devenit astfel un promotor al tehnologizarii constructiilor. Echipa sa de profesionisti furnizeaza servicii integrate, de la concept pana la realizare, si solutii sustenabile si inovatoare pentru orice client. Portofoliul companiei cuprinde proiecte din sectorul medical, educational, militar, administrativ si din alte domenii. Specialistii Leviatan utilizeaza metodologia BIM si lucreaza exclusiv in sistem 3D, pentru a reduce considerabil riscului aparitiei erorilor in proiectare, dar si pentru a crea din fiecare proiect in parte un reper de calitate. 
 
Ubitech Constructii este una dintre cele mai digitalizate si mai tehnologizate companii de constructii din Romania si este parte a Leviatan Group. A realizat mai multe proiecte de referinta la nivel national, cu o arie larga de facilitati, precum unitati multifunctionale, sali de sport, baze de antrenament si alte tipuri de proiecte din sfera educationala si militara. Ca parte a proiectelor de infrastructura militara pe care le-a dezvoltat in mai multe zone din Romania, Ubitech a edificat inclusiv unitati medicale. Printre proiectele sale de portofoliu se numara realizarea infrastructurii aeroportuare din Campia Turzii, pentru avionul multirol F16, sau executarea lucrarilor de constructii de cladiri si instalatii militare la noul sediu al Comandamentului Corpului Multinational de Sud-Est al NATO, din Sibiu.
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
SSAB
siniat
Acvatot 2019
noark
Arduro
EDIT-Structural
MAKITA
BogArt
leviatan
CDS
ness project
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
viarom
konsent
Ubitech
quadratum
concelex
SIGM
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander