Agenda Constructiilor
Marti, 17 Mai 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Meindhardt Group ofera asistenta tehnica la constructia Central District Lagoon City
Meindhardt Group ofera asistenta tehnica la constructia Central District Lagoon City
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 02 Dec 2021 14:41
Forty Management SA anunta finalizarea selectiei internationale pentru serviciile de proiectare, inginerie si asistenta tehnica pentru constructia Central District Lagoon City din Bucuresti. Contractul cu Meindhardt Group are o valoare estimata de 2,8 milioane de euro si o durata de implementare de 8 de luni.
Lagoon City reprezinta un proiect mixt de mari dimensiuni, cu o componenta rezidentiala de 290 de apartamente, o cladire de birouri de 8.000 mp GLA, 7.800 mp de spatii comerciale, si un hotel de 5 stele, cu 300 de camere, construite in jurul unei lagune cu plaja de 18.000 mp. Proiectul este implementat in baza unei licente exclusive Crystal Lagoons.
Meinhardt Grup este una dintre cele mai mari firme de inginerie din lume, avand in portofoliu proiecte lankmark precum Dubai Mall, The Address Hotel din Dubai, Marina Bay Sand si Gardens by the Bay din Singapore, cu peste 65 de ani de experienta in proiecte complexe de mari dimensiuni.
In cadrul proiectul Central District Lagoon City, Meinhardt Group va asigura servicii de arhitectura, proiectare structura, instalatii, fatade, iluminat si acustica, managementul deseurilor si infrastructurii pentru indeplinirea standardului Carbon Neutral, cel mai inalt standard pentru cladiri verzi, utilizand solutii inovatoare precum pompe de caldura si panouri solare integrate ce transforma Central District Lagoon City intr-un furnizor de utilitati.
Conceptul arhitectural, masterplanul si designul schematic al intregului proiect sunt asigurate de biroul de arhitectura Razvan Barsan & Partners, iar designul schematic al partii hoteliere a fost livrat de catre biroul de arhitectura Cumulus.
„Am invitat sa participe in cadrul procesului de selectie firme de inginerie, project management si design din toata lumea. Am primit oferte de la companii din Australia si pana in America, ceea ce arata interesul global al acestei dezvoltari, precum si capacitatea noastra de a agrega un mod de lucru international”, a declarat Lucian Azoitei, CEO Forty Management.
Tehnologia Crystal Lagoons, patentata in 190 de tari, este unica in lume si permite dezvoltarea unor suprafete de mari dimensiuni, acoperite cu apa cristalina si plaje de nisip alb, avand un cost mic de intretinere.
Pana in acest moment s-au dezvoltat la nivel mondial peste 600 de lagune, iar Central District Lagoon City va utiliza pentru prima data in Estul Europei o astfel de tehnologie. Apa cristalina a lagunei permite practicarea inotului si a sporturilor nautice, navigarea sau caiacul, sau pur si simplu relaxarea pe o plaja impecabila, in perimetrul propriei locuinte.
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
Acvatot 2019
FRONTALE
cv water 2021
hidroplasto
viarom
PPTT
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CELCO 2020
leviatan
leviatan
strabag nivel 1
hilti
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere