Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - One United Properties: Parteneriat cu Armani/Casa pentru designul One Lake Club
One United Properties: Parteneriat cu Armani/Casa pentru designul One Lake Club
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 13 Nov 2023 11:14
One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, mixte si de birouri de ultima generatie din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu prestigioasa Armani/Casa, o premiera pe piata romaneasca. Colaborarea urmareste dezvoltarea unui concept unic de design interior in cadrul One Lake Club, un complex rezidential exclusivist cu regim de inaltime mare, situat chiar pe malul lacului Tei din Bucuresti, prevazut cu o splendida promenada publica de 150 de metri in jurul lacului.
Ca urmare a acestui parteneriat, o premiera pentru piata locala, dezvoltarea One Lake Club va primi eticheta „Furnished by Armani/Casa” („Mobilat de Armani/Casa”), purtand amprenta unica a unui adevarat simbol in lumea modei internationale si a designului interior. Stilul de viata Armani/Casa se va regasi in cadrul unui penthouse spectaculos, a doua apartamente de prezentare de la ultimul etaj si un lobby. Acest penthouse din cadrul One Lake Club va fi complet mobilat de Armani/Casa, iar viitorii cumparatori vor avea oportunitatea de a accesa produsele Armani/Casa, dar si un serviciu de consultanta dedicat, totul pentru a crea un spatiu intim care sa confere starea de bine si de confort visata. 
"Suntem bucurosi si mandri sa anuntam parteneriatul cu Armani/Casa, o marca foarte cunoscuta in intreaga lume pentru eleganta atemporala si designul exclusivist. Prin aceasta colaborare care marcheaza o premiera pentru piata imobiliara din Romania, oferim clientilor nostri o experienta superioara prin rafinamentul spatiului de locuit, unde elementul cultural modeleaza un stil de viata urban contemporan. Cunoscut la nivel global pentru eleganta sa unica, Armani/Casa este partenerul perfect in dezideratul nostru de a crea excelenta in imobiliare. Speram ca acest parteneriat sa reprezinte un pas important pentru piata locala, care are un potential semnificativ, catre dezvoltari sustenabile remarcabile", a declarat Andrei Diaconescu, cofondator si co-CEO al One United Properties.
 
 
Astfel, One Lake Club „Furnished by Armani/Casa” va deveni un proiect de referinta pe piata rezidentiala romaneasca. Cele 7 turnuri situate pe malul lacului Tei vor oferi viitorilor rezidenti o vedere spectaculoasa, imbinand stilul de viata urban cu apropierea de natura. One Lake Club va cuprinde un numar total de peste 700 de apartamente, studiouri, apartamente cu unul, doua, trei sau patru dormitoare. In plus, dezvoltarea ofera o colectie exclusivista de apartamente elegante cu gradini private si penthouse-uri spatioase, cu tavan inalt, ferestre de la podea pana la tavan si vederi panoramice spectaculoase asupra lacului, parcului si orasului. Dezvoltarea va include, de asemenea, 10 spatii comerciale si un total de 853 de locuri de parcare, precum si diverse facilitati integrate, cum ar fi zone comerciale, piscina, spa, sala de sport sau brasserie. One Lake Club are o suprafata construita de aproximativ 75.260 de metri patrati. Cu un parc privat de aproape 1 hectar si o deschidere generoasa de peste 150 de metri catre lac, dezvoltarea One Lake Club va oferi o perspectiva exceptionala si oportunitati unice pentru relaxare si recreere. Cu vederi panoramice spre sud catre lacul Tei si vederi spre vest catre lacul Floreasca, One Lake Club va fi sinonim cu un stil de viata modern si exclusivist, avand la baza solutii de dezvoltare sustenabile, intr-una dintre cele mai dorite comunitati rezidentiale din Romania.
 
 
Angajamentul ferm al ONE in ceea ce priveste sustenabilitatea se va regasi si in cadrul One Lake Club, proiectul beneficiind de sisteme geoexchange, o tehnologie care asigura un nivel de eficienta energetica superior si contribuie la promovarea unui stil de viata verde. Aceasta solutie nu emite dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de sera care contribuie la poluarea aerului. In plus, deoarece sistemele geotermale nu ard cantitati semnificative de combustibil, cum ar fi gaz, ulei, propan sau carbune, ele functioneaza la un cost mai mic si sunt mult mai curate. Prin urmare, costurile de incalzire si racire prin sisteme geotermale vor fi mai mici decat cele ale solutiilor traditionale, oferind in plus o autonomie predictibila si pe termen lung. Solutia instalata la One Lake Club va salva aproximativ 905 tone de emisii de CO2 pe an.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
CDS
Ubitech
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ness project
concelex
MAKITA
Acvatot 2019
noark
viarom
rigips
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander