Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Optim Project Management a finalizat proiectarea noii Sali Polivalente din Suceava
Optim Project Management a finalizat proiectarea noii Sali Polivalente din Suceava
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 08 Feb 2023 12:16
Optim Project Management a finalizat faza de proiectare a infrastructurii si suprastructurii noii Sali Polivalente din Suceava, iar antreprenorul general, MIS Grup - Bistrita, a inceput deja lucrarile de constructii. Unitatea va avea aproximativ 5.000 de locuri si va fi ridicata in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro. Conform proiectantului, au fost respectate regulile de securitate pentru sali de sport, normele de securitate la incendiu, cerintele federatiilor sportive (baschet, volei, handbal) si cele privind acustica cladirii. Intregul proiect este proiectat si coordonat BIM, pe specialitatile de arhitectura si instalatii - cu ajutorul Revit, iar la nivel de structura - cu Nemetschek Allplan. Fazele de proiectare arhitecturala vor continua cu coordonarea instalatiilor arhitectura-structura.
"Unul dintre cele mai interesante aspecte ale industriei constructiilor este ca fiecare proiect are propria sa complexitate si, chiar daca aceasta este cunoscuta de la inceput, vor exista mereu noi provocari pe parcurs. Noua Sala Polivalenta din Suceava este unul dintre proiectele care implica multe provocari si departamentul nostru de arhitectura lucreaza intens la dezvoltarea designului sau", au precizat reprezentantii Optim PM.
Cu 5.000 de locuri, o suprafata desfasurata totala de 42.850 mp si spatii verzi de peste 7.100 mp, constructia cuprinde o cladire S+P+2E, cu doua terenuri de sport complet echipate, o zona de recuperare medicala, spatii pentru expozitii si activitati culturale, 6 piste de bowling si o parcare cu 715 locuri. Constructia va trebui finalizata, conform contractului, in termen de 24 de luni, respectiv pana la sfarsitul anului 2024.
"Datorita experientei noastre extinse, echipa Optim Project Management intelege provocarile si dezvolta cele mai bune solutii pentru fiecare proiect, performand la inaltimea asteptarilor clientilor. Oferim servicii complete de arhitectura, MEP si proiectare structurala pentru cladiri civile si industriale, acoperind toate etapele de proiectare, de la procesul de autorizare si autorizare (PUZ, Concept, DTAC), pana la fazele PTh si DDE", au subliniat reprezentantii Optim PM.
 
 
man and machineALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
BMI_Icopal
viarom
CELCO 2020
Ubitech
CDS
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
hilti
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023