Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - PMB anunta nominalizarile pentru componenta Comisie Tehnice de Urbanism
PMB anunta nominalizarile pentru componenta Comisie Tehnice de Urbanism
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 28 Sep 2021 14:16
Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a facut publice nominalizarile pentru Comisia Tehnica de Urbanism de la Primaria Capitalei. Comisia are un rol consultativ si analizeaza cele mai mari proiecte din Bucuresti. Componenta Comisiei va fi dezbatuta pe 30 septembrie in sedinta de Consiliu General.
In Legea 350/2001, la Art.36, Alin. (5) este precizat clar rolul acestei comisii: „In activitatea lor, arhitectii-sefi sunt sprijiniti de Comisia Tehnica de amenajare a teritoriului si urbanism, comisie cu rol consultativ care asigura fundamentarea tehnica de specialitate in vederea luarii deciziilor.” Iar la Articolul 37, Alin. (3) este precizat faptul ca cel care decide componenta Comisiei Tehnice este primarul general al municipiului Bucuresti - „pe baza recomandarilor asociatiilor profesionale din domeniul amenajarii teritoriului, urbanismului, constructiilor, institutiilor de invatamant superior si ale arhitectului-sef.”
Astfel, OAR Filiala Bucuresti a trimis catre Primaria Municipiului Bucuresti o lista cu posibili membri - propuneri de profesionisti-arhitecti. Propunerile au fost trimise la inceputul acestui an la solicitarea arhitectului-sef al PMB.
Pentru Filiala Bucuresti a OAR exista o premiera in lista publicata: numele lui Catalin Berescu, Vicepresedinte al Filialei, un profesionist caruia ii multumim ca este alaturi de noi.
 
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
BMI_Icopal
hilti
rigips
FRONTALE
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
hidroplasto
Ubitech
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere