Agenda Constructiilor
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Vitalis coordoneaza noua etapa de constructie a proiectului Boreal Plus Constanta
Vitalis coordoneaza noua etapa de constructie a proiectului Boreal Plus Constanta
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 05 Ian 2023 14:06
Vitalis Consulting, companie specializata in project management si consultanta, coordoneaza constructia cladirilor incluse in Faza a II-a a ansamblului rezidential Boreal Plus, din Constanta, ca parte a unui parteneriat de lunga durata cu Impact, beneficiarul proiectului si unul dintre dezvoltatorii de top de pe piata imobiliara si de constructii din Romania. Echipa Vitalis ofera servicii de Project and Cost Management, precum si de Site Management.
"De-a lungul anilor, am avut sansa de a lucra cu Impact la unele dintre cele mai mari dezvoltari de constructii din Romania, definind noi standarde de viata in sectorul rezidential prin implementarea unor solutii sustenabile si inovatoare de constructie. Boreal Plus este un alt proiect remarcabil care se incadreaza in aceasta categorie. Noul ansamblu isi propune sa dezvolte o armonie perfecta intre cladiri si natura, in care sustenabilitatea si grija mediului sunt principalele prioritati", au precizat reprezentantii Vitalis Consulting.
Etapa a II-a a proiectului Boreal Plus consta in constructia a doua cladiri (P+8E+E9 tehnic si P+11E+E12 tehnic) cu un numar total de 132 de apartamente moderne, cu compartimentare eficienta si facilitati durabile. Complexul va oferi viitorilor locuitori spatii verzi dedicate, un hipermarket, o gradinita, un loc de joaca si parcare privata cu mai multe etaje. Mai mult, proiectul isi propune sa devina noul standard de locuire in Constanta, folosind materiale de constructie atent selectate si solutii tehnice eficiente pentru eficienta energetica, durabilitate si protectia mediului, au precizat consultantii.
Inceput in 2020, ansamblul Boreal Plus va avea o arie totala de 65.000 mp, cu 691 de apartamente si 810 locuri pentru parcare. Investitia, in valoare de peste 60 de milioane de euro, va fi realizata in patru etape, termenul de finalizare fiind stabilit in 2024. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
leviatan
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Ubitech
concelex
noark
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
quadratum
rigips
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander