Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Revista Fereastra editia nr. 136 (August 2018)

Revista Fereastra editia nr. 136 (August 2018)
Revista Fereastra editia nr. 136 (August 2018)
PDF, 48 pag A4
Pret: 9 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7676 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 02 aug 2018
Sumar: click aici
 
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, urmatoarele teme principale:
ANALIZA | ANALYSIS
Trend ascendent intrerupt punctual in industria de vitraje
Incessantly upward trend in the glazing industry
Fondurile UE si programele tip „start-up” dinamizeaza sectorul de utilaje
Absorption of EU funds and start-up programs dynamizes the machinery sales
Sectorul sistemelor de umbrire, influentat de tendintele digitalizarii
The shading systems industry, influenced by digitization trends
 
PRODUSE & TEHNOLOGII | PRODUCTS & TECHNOLOGIES
Sticla - un material de constructii care nu inceteaza sa surprinda
Glass - a building material that does not cease to surprise
ROTO SAFE H, sistem multipunct cu actionare din maner
ROTO SAFE H, advanced mechanical multi point locking system
ECOLUX, o serie ecologica de profile din PVC fara plumb
ECOLUX, lead free sustainable PVC systems
 
COVER STORY | COVER STORY
Tehnica revolutionara, de la infiintare si pana in prezent. „Inactivitatea este un cuvant strain pentru elumatec. Aproape intotdeauna am stabilit standarde cu masinile noastre si nu ne-am relaxat niciodata atunci cand am primit laude pentru succesul nostru.”
Revolutionary technique, from from the beginning to the present. "Inactivity is a foreign concept for elumatec. Almost always we set standards with our equipment and we never get relaxed when receive praise for our success."
PRODUS: SBZ 122/75 - expresia inaltei performante tehnice, pe segmentul centrelor de prelucrare
PRODUCT: SBZ 122/75 - high technical performance, on the profile machining centers
OPINIE: elumatec, o corporatie internationala cosmopolita, care activeaza intr-un mediu de afaceri extrem de dinamic
INTERVIEW: elumatec: a cosmopolitan, internationally active corporation, operating in an environment characterized by very dynamic customers
 
OPINII | INTERVIEW
AKZO NOBEL POWDER COATINGS SA tinteste o cota de piata de peste 35%
AKZO NOBEL POWDER COATINGS SA aims 35% market quota
TRITON: Proiect complex de dezvoltare a distributiei online
TRITON: High complexity project for online distribution
SN DECO GROUP: Vanzari de 12 milioane de lei, inregistrate in 2017
SN DECO GROUP: Sales of 12 million lei, recorded in 2017
REHAU pune accent pe accesorizarea superioara a tamplariei
REHAU emphasises on a high endowment with modern accessories
 
PRODUCATORI & FURNIZORI | PRODUCERS & SUPPLIERS
Afacerile cu tamplarie - grevate de problemele de pe plan intern
Joinery business struggling with domestic problems
 
CONSULTANTA | TECHNICAL FEATURE
Planuri de etansare pentru o instalare conforma a tamplariei termoizolante
Factors influencing the way in which assembly must be performed
Formarea corecta a rostului de imbinare - o conditie sine-qua-non
Correct joint formation - a mandatory condition
 
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Editia august a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii firmelor din bransa importatorilor/distribuitorilor de sticla arhitecturala, a fabricantilor de geam termoizolant, a celor din domeniul utilajelor destinate executiei de ferestre sau industriei sticlei si a celor producatoare de elemente din categoria sistemelor de umbrire, conturata inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la importul, exportul sau distributia de elemente vitrate. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Analizele mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte ce ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2018. Pentru a intregi cercetarile respective, in 15 pagini ale revistei se expun, in mod exhaustiv, opiniile a 28 de manageri ai unor furnizori importanti de vitraje, echipamente si producatori de sisteme parasolare sau comercianti de materii prime si materiale pentru aceste domenii, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la dinamica segmentelor de piata specifice. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, aspecte economice, tehnice si legislative etc. In acelasi timp, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza cateva aspecte legate de diversele variante de sticla speciala (solutii OLED, vitraje subtiri si altele), care vor atrage atentia vizitatorilor targului Glasstec - Düsseldorf, programat sa se deruleze in perioada 23-26 octombrie 2018.
Informatii suplimentare:
Rubrica de analiza, dezvoltata in 15 pagini, reflecta cele mai importante aspecte legate de evolutia pietelor nationale si europene de sticla arhitecturala, geam termoizolant, utilaje si echipamente pentru tamplarie si industria vitrajelor, respectiv sisteme de umbrire, elemente parasolare si altele. Cele mai semnificative inovatii, cum ar fi sticla subtire, solutiile OLED, produsele si serviciile create conform conceptelor Internet of Things si Industry 4.0, sunt prezentate, dupa cum se arata anterior, la rubrica de produse si tehnologii, in cadrul careia sunt reliefate si eforturile de cercetare-dezvoltare, incununate de succes, ale unor companii precum Roto Frank AG (cu sistemul multipunct Roto Safe H), Dynamic Selling Group - Ramplast (seria ecologica de profile din PVC Ecolux), Kömmerling Chemische Fabrik (sistemele adezive pe baza de poliuretan, pentru vitraje, Ködiglaze, disponibile in Romania prin Abitare) etc. La rubrica denumita Cover Story se relateaza pe larg aspecte definitorii din activitatea prestigioasei companii Elumatec, ce reprezinta, inca din anul 1928, liderul mondial al inovatiilor pentru prelucrarea eficienta, automatizata si flexibila a profilelor din aluminiu, otel si PVC, care are o istorie de noua decenii in acest domeniu de activitate. La sectiunea de opinii, situatia generala a diverselor segmente specifice (furnizarea de vopsea-pulbere destinata segmentului arhitectural - fatade, tamplarie din aluminiu, constructii metalice etc., livrarea de feronerie si accesorii, productia de tamplarie din PVC sau comercializarea de sisteme din acelasi material) sunt conturate de manageri ai firmelor Akzo Nobel Powder Coatings, Triton, SN Deco Group si Rehau. La rubrica de producatori si furnizori se evidentiaza, in patru pagini, modul in care dinamica intregului sector este influentata de recesiunea din constructii (inclusiv prin prisma analizei fenomenului insolventelor in randul firmelor din constructii, care pericliteaza si afacerile cu tamplarie), in timp ce o serie de companii reprezentative indica principalele probleme survenite in primele opt luni ale a anului in curs si perspectivele pe termen scurt si mediu. In alte patru pagini ale revistei se reflecta cele mai semnificative informatii cu privire la modalitatile profesionale de instalare si reglare a ferestrelor, dupa metoda stabilita in ghidul reputatului institut german IFT Rosenheim, astfel incat, printre altele, planurile de etansare pentru un montaj conform al tamplariei termoizolante si formarea corecta a rostului de imbinare (ca o conditie obligatorie) se evidentiaza pe larg la rubrica de consultanta. In fine, dar nu in ultimul rand,, sectiunea dedicata marilor corporatii din bransa reflecta atat activitatea unor grupuri multinationale de anvergura mondiala, cat si rezultatele unei cercetari recente privind dimensiunea si tendintele pietei europene de profil.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
rigips
Acvatot 2019
quadratum
MAKITA
theda mar
noark
CDS
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CONCEPT STRUCTURE
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander