Agenda Constructiilor
Marti, 24 Noiembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DELOITTE va lansa noi solutii si servicii de transformare digitala pentru companii
DELOITTE va lansa noi solutii si servicii de transformare digitala pentru companii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 12 Mai 2020 11:25
Deloitte Romania si Reff & Asociatii | Deloitte Legal Romania incheie parteneriate cu Druid, Future WorkForce si RPAbox, lideri locali in domeniul transformarii digitale, pentru crearea unor solutii de tehnologie dedicate departamentelor juridice, financiare si resurse umane, cum ar fi chatboti si solutii pentru automatizarea proceselor repetitive si manuale prin tehnologie RPA si algoritmi de procesare a limbajului natural.
„Domeniul juridic a inceput sa se transforme cu ajutorul tehnologiei, care permite departamentelor juridice sa isi sporeasca eficienta, sa reduca costurile si riscurile si, cel mai important, sa degreveze avocatii de sarcinile repetitive, astfel incat acestia sa se poata concentra pe aspectele strategice. Deloitte si Reff & Asociatii au creat un ecosistem de solutii tehnologice care faciliteaza aceasta transformare. Cele trei noi parteneriate ne permit sa extindem acest ecosistem si sa combinam expertiza profesionistilor in domeniul juridic si in tehnologie pentru dezvoltarea de asistenti virtuali inteligenti si de solutii de automatizare a proceselor de business", a spus Simina Mut (foto), Director al Centrului de Excelenta Deloitte Legal.
Solutiile vor fi create si personalizate de catre expertii Reff & Asociatii | Deloitte Legal Romania si echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanta in management, alaturi de Druid, Future WorkForce si RPAbox.
„Deloitte este recunoscut drept lider global in domeniul transformarii digitale si al consultantei in tehnologie, datorita competentelor distinctive si aliantelor globale cu companii specializate in tehnologie. Echipa din Romania are aceeasi abordare, care include incheierea de parteneriate cu companii care sunt lideri locali in domeniile lor de activitate, pentru a crea solutii inovatoare ce sprijina mediul de afaceri romanesc in procesul de transformarea digitala, proces absolut necesar in contextul pandemiei de COVID-19”, a spus Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanta si Managementul Riscului, Deloitte Romania.
Druid este una dintre companiile de top din Romania specializate in dezvoltarea de asistenti virtuali inteligenti dedicati proceselor complexe din companii. Prin intermediul platformei Druid, Deloitte Romania va sprijini companiile private si publice sa proiecteze si sa implementeze fluxuri pentru chatboti si programe de guvernanta, prin solutii complete pentru gestionarea masurilor de instituire a moratoriului bancar, chatboti pentru departamentele juridice si de resurse umane, usor de implementat si accesibile prin numeroase canale de comunicare, cum ar fi MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web ale corporatiilor.
De asemenea, echipa Reff & Asociatii | Deloitte Legal Romania va colabora cu Future WorkForce, una dintre primele companii care a dezvoltat un algoritm propriu de procesare a limbajului natural pentru limbile din Europa Centrala si de Est, pentru a crea solutii automate de revizuire a documentelor si textelor legislative. Echipa de avocati va oferi companiilor expertiza si cunostintele necesare pentru adaptarea solutiei la propriile nevoi.
In cadrul parteneriatului cu RPAbox, una dintre companiile lider in automatizarea proceselor robotizate, Deloitte Romania va oferi consultanta privind procesele de business pentru implementarea unei solutii care poate automatiza procesele repetitive si manuale in domeniul juridic si de guvernanta.
Aceste noi parteneriate contribuie la ecosistemul de solutii tehnologice creat de Deloitte pe plan local, care include platforma de automatizare Processo, o solutie creata de expertii Deloitte ce permite companiilor sa creeze modele de afaceri si de decizie si sa le integreze cu sistemele pe care le folosesc deja, precum si solutiile digitale pentru institutiile financiare dezvoltate in cadrul parteneriatului strategic cu FintechOS. In ultimii ani, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanta a Deloitte Romania si-a extins competentele in domeniul automatizarii proceselor robotizate (Robotic Process Automation - RPA), data analytics si in arhitectura de sisteme.
Pe plan regional, se remarca solutiile in domeniul juridic create de Centrul de Excelenta Deloitte Legal, o echipa globala cu sediul in Bucuresti, care ofera solutii inovatoare pentru clientii si profesionistii Deloitte Legal din intreaga lume.
La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai multi ani drept lider in consultanta in tehnologie si in transformare digitala - acoperind toate domeniile, de la strategie si inovatie la operatiuni de IT -, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce, UiPath si alti giganti in tehnologie.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMelmas_1octAUTODESKVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
hilti
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere