Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Leroy Merlin lanseaza propria aplicatie mobila, cu acces la 30.000 de produse
Leroy Merlin lanseaza propria aplicatie mobila, cu acces la 30.000 de produse
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 22 Feb 2022 11:06
Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta lansarea propriei aplicatii mobile. Astfel, utilizatorii vor avea acces direct de pe telefon la portofoliul online de peste 30.000 de produse al retailerului, dar si la sectiunea “Inspiratie” dedicata articolelor si tutorialelor video pentru idei si solutii in proiecte de amenajare si renovare pentru casa si gradina.
Aplicatia Leroy Merlin poate fi descarcata gratuit din magazinele online de aplicatii App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS sau Android.
Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii au acces instant la cardul digital de client Leroy Merlin ce poate fi scanat la casele de marcat si implicit la toate avantajele pe care cardul digital Leroy Merlin le ofera. Fiecare comanda devine asociata contului de client, astfel incat cumparatorii nu trebuie sa-si mai faca griji in legatura cu pastrarea bonului, beneficiind in acelasi timp de garantie extinsa sau retur 365 de zile.
De asemenea, clientii Leroy Merlin pot comanda online, direct de pe telefon cu ajutorul aplicatiei printr-un proces simplu. Astfel, acestia isi pot adauga produsele pe care doresc sa le achizitioneze in cos, isi aleg optiunile pentru plata si livrare si apoi finalizeaza comanda. Totodata, aplicatia retine magazinul preferat de utilizator, pentru un proces de achizitie si mai rapid. In ceea ce priveste modalitatile de livrare, utilizatorii aplicatiei mobile pot opta pentru serviciul Rezerva si ridica - prin care isi pot rezerva produsele dorite din magazine cu ridicare personala ulterioara sau Comanda cu livrare la domiciliu oriunde in Romania.
Logarea in aplicatie se poate realiza prin autentificare biometrica, precum recunoastere faciala sau a amprentei, in functie de caracteristicile dispozitivului mobil. Odata logati in aplicatie, clientii nu sunt nevoiti sa se logheze la fiecare utilizare sau pentru a vedea statusul comenzilor.
Potrivit companiei, cei care utilizeaza aplicatia Leroy Merlin pot scana acasa sau in magazin codul de bare al produselor pentru a obtine informatii suplimentare precum: specificatii tehnice, indicatii de montare, alegerea produsului potrivit sau recenziile produselor.
Aplicatia mobila Leroy Merlin pune la dispozitia clientilor si o sectiune dedicata inspiratiei pentru solutii si idei in proiectele de bricolaj ale acestora, prin accesul la diferite articole si tutoriale video dedicate.
„Aplicatia Leroy Merlin vine in completarea celorlalte metode de cumparare pe care le punem la dispozitia clientilor nostri pentru a le facilita procesul de achizitie si pentru a le oferi posibilitatea sa o aleaga pe cea mai convenabila pentru ei. Prin aplicatia noastra, utilizatorii isi pot comanda produsele dorite direct de pe telefon, au acces la toate beneficiile cardului de client Leroy Merlin, dar si la noutati, servicii, recomandari sau articole si tutoriale video pentru a se inspira in propriile proiecte de bricolaj”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
concelex
viarom
siniat
quadratum
strabag nivel 1
Ubitech
ness project
rigips
konsent
Acvatot 2019
EDIT-Structural
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
noark
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander