Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PlanRadar: Solutia digitala este utilizata pe 1.000 de santiere, la un an de la lansare
PlanRadar: Solutia digitala este utilizata pe 1.000 de santiere, la un an de la lansare
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 20 Iun 2022 11:46
PlanRadar, platforma digitala SaaS de gestionare pe teren a documentatiei, a sarcinilor si a comunicarii in cadrul proiectelor de constructii si imobiliare, este utilizata in peste 1.000 de santiere din Romania, la mai putin de un an de la lansarea pe piata locala. Fondata in anul 2013, Austria, PlanRadar digitalizeaza toate procesele zilnice si comunicarea in domeniul imobiliar si al constructiilor, conecteaza toate partile implicate in proiect si ofera acces in timp real la date valoroase ale proiectului, permitand echipelor sa creasca calitatea, sa reduca costurile si sa realizeze lucrarile mai rapid.
„In conditiile in care sectorul PropTech este in continua crestere, PlanRadar aduce industria globala de constructii si imobiliare in viitorul digital. In plus, PlanRadar Connect este menit sa imbunatateasca conexiunea solutiilor tehnologice, permitand utilizatorilor PlanRadar sincronizarea cu alte aplicatii, fara a fi nevoie de codificare complexa. In continuare, incurajam investitiile in departamentul de cercetare si dezvoltare si avem in plan crearea unui nou hub tehnologic pentru a crea noi solutii tehnologice pentru platforma SaaS care stabileste noi standarde de industrie” afirma Domagoj Dolinsek, Co-Founder PlanRadar.
„La nivel local, PlanRadar este utilizat de catre partenerii nostri in peste 1.000 de santiere. Cresterea durabila pe care PlanRadar a obtinut-o la nivel pe piata locala este dovada muncii si a angajamentului echipei din Romania, care numara in prezent peste 10 persoane” afirma Bojan Petkovic, Country Manager SEE PlanRadar.
 
Disponibilitate pe 60 de piete la nivel mondial
Disponibila pe 60 de piete din intreaga lume, PlanRadar este utilizata de peste 100.000 de profesionisti pentru a urmari, a se conecta si a rezolva probleme pe santier si in afara acestuia. Prezent la evenimentul de Meet & Greet PlanRadar Romania organizat saptamana trecuta, Catalin Podgoreanu, Operations Director Brisk, adauga: „Unul dintre scopurile prezente in strategia Brisk Group il reprezinta agilitatea de a mentine traiectoria proiectelor in care suntem implicati prin livrarea serviciilor de Project si Cost Management in construcÅĢii. Consideram ca, pentru a mentine industria noastra de constructii agila, trebuie sa construim sustenabil si corect. Din fericire, azi avem in Romania o piata efervescenta ce permite sa ne extindem si sa participam la inovatii, mai ales in proiecte ce imbina tehnologia digitala cu tehnologia de protectie a mediului inconjurator, iar PlanRadar ne ajuta sa ne indeplinim aceste obiective.”
Tudor Popp, Partener Fondator Rec Immpuls, completeaza: „Cred ca am fost primii clienti PlanRadar Romania si, de la primul telefon pana acum, am utilizat PlanRadar in mai multe proiecte. Am inceput sa utilizam PlanRadar odata cu un proiect foarte mare - evaluarea si reconsolidarea a 50 de cladiri. In acel moment, ne-am dat seama ca avem nevoie de ajutor digital pentru a nu omite niciun proces de lucru in conditiile in care ar fi fost nevoie sa angajam multi oameni pentru a realiza acest lucru manual. Astfel, PlanRadar ne-a ajutat sa finalizam proiectul si sa ne orientam si catre altele”.
PlanRadar este disponibil in prezent in 19 limbi si poate fi utilizat pe toate dispozitivele IOS, Windows si Android. Cu sediul central in Viena, PlanRadar are birouri in intreaga lume, inclusiv in Romania.
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
leviatan
EDIT-Structural
strabag nivel 1
konsent
quadratum
Ubitech
BogArt
rigips
noark
SIGM
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
viarom
CDS
concelex
theda mar
siniat
MAKITA
SSAB
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander