Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TELEKOM si Microsoft redefinesc parteneriatul pentru cloud computing permormant
TELEKOM si Microsoft redefinesc parteneriatul pentru cloud computing permormant
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 29 Dec 2020 14:53
Grupul Deutsche Telekom si Microsoft Corp. anunta o extindere a parteneriatului dintre cele doua companii, care va ajuta firmele de toate dimensiunile sa-si accelereze initiativele de cloud si transformare digitala.
Pentru multe companii, cloud-ul reprezinta o oportunitate de a reduce costurile IT, de a creste flexibilitatea si de a accelera inovatia. Cu toate acestea, pentru a profita din plin de cloud computing, este nevoie de o retea de inalta performanta, care sa poata fi adaptata pentru a satisface cerintele tehnologice in crestere. Prin combinarea capabilitatilor de cloud si AI ale Microsoft cu serviciile de telecomunicatii si Cloud Migration Framework de la Deutsche Telekom, clientii vor putea sa isi mareasca productivitatea, sa realizeze operatiuni mai rapide si mai eficiente.
"Am convenit asupra cadrului pentru cresterea strategica comuna pe termen lung, alaturi de partenerul nostru Microsoft. Acesta ne va permite sa imbunatatim serviciile oferite clientilor nostri. De asemenea, ne vom sprijini reciproc in procesul de digitalizare si dezvoltare a retelei", a declarat Adel Al-Saleh, membru in Consiliul de Administratie al Deutsche Telekom si CEO al T-Systems.
"Transformarea digitala nu a fost niciodata mai urgenta. Stim ca urmatorul deceniu de performanta economica pentru fiecare afacere, fie ea mare sau mica, va depinde de investitiile digitale realizate astazi. Prin acest parteneriat strategic, care combina puterea retelei Deutsche Telekom si a cloud-ului Microsoft, clientii vor beneficia de mai multe oportunitati de a deveni mai puternici, de a accelera inovatia si, in cele din urma, de a avea succes", a precizat, la randul sau, Jean-Philippe Courtois, vicepresedinte executiv si presedinte Microsoft Global Sales, Marketing and Operations.
 
Infrastructura cloud pentru accelerarea inovatiei in afaceri
Livrarea de aplicatii software sigure si puternice necesita o infrastructura IT moderna. Pentru a accelera inovatia in afaceri, Deutsche Telekom intentioneaza sa migreze majoritatea sarcinilor interne de lucru IT catre public cloud pana in 2025, iar Microsoft Azure reprezinta un pilon principal al acestei strategii. Prin intermediul unui program de instruire la nivelul intregii companii, mii de angajati Deutsche Telekom vor invata cum sa maximizeze beneficiile Azure.
Mutarea modului de lucru in cloud este una dintre zonele vizate ale parteneriatului. Din punct de vedere istoric, mainframe-urile au fost concepute ca servere de mari dimensiuni pentru a rula operatiuni online cu volum mare si procesare in serie. Folosind mainframe-uri bazate pe cloud, companiile pot furniza servicii noi pe baza cerintelor in continua evolutie ale clientilor, fara a moderniza hardware-ul vechi. Aceasta inseamna ca firmele pot avea continuitate in afaceri si eficienta energetica, reducand in acelasi timp costurile hardware si cele operationale.
Telekom le va oferi, de asemenea, clientilor sai acces direct in cloud-ul Microsoft prin Azure xpressRoute, care va raspunde mai bine nevoilor colaboratorilor.
 
Permiterea colaborarii digitale si eficientizarea operatiunilor comerciale
Pentru a ajuta oamenii si companiile sa fie mai conectati si mai productivi de oriunde, Telekom va oferi Microsoft 365, inclusiv Microsoft Teams. Ca parte a acestei intelegeri, cele doua companii au inceput un proiect pentru scolile germane de schimbare a modului traditional de lucru in educatie, permitand invatarea de la distanta prin infrastructura IT bazata pe cloud, dispozitive moderne si aplicatii de productivitate si colaborare in cloud, parte din Microsoft 365.
Pentru a beneficia de avantajele cloud computing-ului pentru procesele critice aferente afacerilor, cum ar fi planificarea resurselor intreprinderii si gestionarea lantului de aprovizionare, Telekom isi sprijina clientii prin mutarea mediilor SAP catre Azure. Solutiile SAP pe Azure ofera securitate avansata, continuitatea afacerii si reduc cheltuielile hardware, oferind un avantaj start-up-urilor si organizatiilor de mici dimensiuni.
 
Accelerarea initiativelor cloud: evaluare, migratie, servicii
T-Systems, divizia de servicii IT&C a Deutsche Telekom la nivel global, a migrat si a gestionat in siguranta aplicatii la scara larga si sarcini de lucru critice. Avand Azure ca platforma cloud preferata pentru anumite zone de solutii, T-Systems ofera aceste capabilitati companiilor din toate industriile, astfel incat sa poata valorifica la scara globala, securitatea si ultimele progrese fara ca firmele sa fie nevoite sa gestioneze instalarea si mentenanta.
Companiile mici si mijlocii vor beneficia de aceste oferte, urmand sa se concentreze pe competentele lor de baza, fara sa mai aloce resurse si cunostinte specifice.
Telekom si Microsoft vor colabora indeaproape pentru a continua sa raspunda nevoilor de conformitate si cerintelor de reglementare europene, precizeaza reprezentantii celor doua corporatii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
rigips
viarom
noark
Ubitech
theda mar
siniat
SSAB
CDS
EDIT-Structural
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
ness project
Arduro
konsent
leviatan
concelex
BogArt
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander