Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TRANSART a incheiat anul 2022 cu o majorare de 28% a cifrei de afaceri
TRANSART a incheiat anul 2022 cu o majorare de 28% a cifrei de afaceri
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 27 Feb 2023 11:46
Transart a incheiat anul 2022 cu o cifra de afaceri de 5,7 milioane euro, in crestere cu 28% fata de anul anterior. Transart a realizat veniturile din vanzarea de produse si servicii software pentru afaceri, software ERP, SFA, WMS, CRM, Retail Execution, B2B si Business Intelligence. In ciuda cresterii fara precedent a inflatiei, businessul Transart reuseste sa tina pasul si sa creasca uniform pe toti cei trei piloni care sustin afacerea: divizia ERP, cea de Sales Force Automation & Retail Execution, precum si divizia de Business Intelligence si proiecte speciale.
„Este important ca reusim sa crestem organic si uniform, cu toate diviziile de business. Astfel ne putem consolida si extinde echipele. Si putem investi in inovatie, in dezvoltarea si perfectionarea gamei de produse. Rodul bun din acest an vine ca rezultat al muncii depuse in anii anteriori pe partea de inovatie si dezvoltare de produs, pe fondul unui flux constant de noi clienti castigati, dar si ca urmare a implementarii de noi proiecte relevante la clienti existenti.” a declarat Marius IURIAN, Managing Partener Transart.
Peste 50 clienti au ales in ultimul an sa-si investeasca increderea lor in sistemele software de afaceri pe care Transart le propune pe piata din Romania. In principal, vorbim despre afaceri de comert si distributie de materiale de constructii, cosmetice, veterinare, scule si echipamente industriale, FMCG, bauturi, carne, IT, lactate, panificatie, echipamente si consumabile medicale, farmaceutice, suplimente etc. Printre ei: Nordic Group BV, Cub SRL, Expert Company Group SRL, Figaro Serv SRL, Tehnoflex Prodimpex SRL, Dynavit Impex SRL, Filara Biomed SRL, ECD SRL, MAI Bioplant SRL, Trans CVR Emilianos SRL, Meat Pack Industries SRL, Carniprod SRL, Dentotal Protect SRL, A50 Premium Service Utilaje SRL, Deltatherm SRL, Geminox SRL, Elphin Natura SRL, Eletom Store SRL, Batson Construct SRL.
De mentionat sunt si o serie de proiecte noi la clienti precum: Molson Coors (proiectul Payman in 5 tari), Valvis Holding Distribution, Kandia Dulce, Elit/Smithfield, Electric Valcor, Nordic Pharma, dar si dezvoltari mai consistente pe zona ERP, WMS, AWB, Retail, SAF-T, RO e-Transport si RO e-Factura cu care am reusit sa crestem atractivitatea sistemului ERP pe piata locala.
Lider regional pe piata de Sales Force Automation cu HERMES SFA & Retail Execution, Transart a lansat in primavara 2022 componenta revolutionara de image recognition (IR) HERMES AI Shelf Recognition, iar la finalul toamnei si aplicatia HERMES OREX - componenta de Online Retail Execution (e-Merchandising), doua produse menite sa creasca competitivitatea suitei HERMES, prin suportul oferit pe partea de executie si asistare a vanzarilor, pe cele mai importante canale.
„Doresc sa multumesc tuturor clientilor si partenerilor care au fost alaturi de Transart in 2022 pentru increderea acordata, dar si fiecarui coleg din Transart in parte. Ne propunem sa oferim in continuare cele mai eficiente si pragmatice solutii la problemele si provocarile concrete cu care se confrunta clientii nostri. Vom continua sa investim in echipele Transart si in parteneriate win-win pe termen lung cu clienti care apreciaza produsele noastre si care ne sustin in dezvoltarea si imbunatatirea acestora.” a mai declarat Marius IURIAN.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
rigips
CONCEPT STRUCTURE
konsent
MAKITA
CDS
strabag nivel 1
theda mar
ness project
siniat
quadratum
viarom
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
Ubitech
EDIT-Structural
leviatan

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander