Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - UNIPREST Instal detine platforma digitala proprie pentru managementul proiectelor
UNIPREST Instal detine platforma digitala proprie pentru managementul proiectelor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 04 Mai 2022 12:03
Ca parte a procesului de rebranding si repozitionare strategica, Uniprest Instal a lansat o noua platforma digitala destinata managementului proiectelor de instalatii, HVAC si sanitare care va asigura fluiditatea operatiunilor, optimizarea timpului de procesare a stocurilor si comenzilor, mult mai putine erori, transparenta si predictibilitate – Uniprest Instal Digital.
”Noua platforma ofera partenerilor nostri (firme de executie in instalatii, dezvoltatori de proiecte rezidentiale, comerciale sau industriale, re-selleri), un set de instrumente utile pentru a-si digitaliza afacerile si a ramane competitivi si relevanti pe o piata intr-o continua schimbare si intr-un context economic dificil”, declara Enikő Péter, Managing Director, Uniprest Instal.
Printre beneficiile pe care le ofera platforma digitala se numara: facilitatea clientilor de a vizualiza in timp real stocurile din cel mai apropiat depozit Uniprest Instal si/sau din depozitul central, in functie de proximitatea fata de depozitul central; informatii extinse despre produse (pret cu discount personalizat, fotografii detaliate), plasarea comenzilor online, indiferent de intervalul orar, vizualizarea comenzilor anterioare si a statusurilor acestora; management financiar in timp real (sold, scadente, calendar de plati) sau liste predefinite, gata realizate de specialistii Uniprest Instal, care pot fi plasate drept comanda.
”Dorim ca in etapa de dezvoltare imediat urmatoare, noua platforma digitala sa permita utilizatorilor si alte capabilitati tehnice, cum ar fi: integrarea cu sistemele interne ale clientilor via API, white labeling si project management extins”, declara Attila Fazakas, Managing Director.
Pe langa aceasta lansare, compania are in plan consolidarea prezentei in zona Banatului prin relocarea depozitului actual de la Timisoara intr-unul mai mare, de 3.000 mp.
Investitiile care au fost alocate in acest an pentru dezvoltarea infrastructurii, digitalizare si dezvoltarea echipei se ridica la 850.000 euro.
Pe termen mediu si lung, compania are in vedere dezvoltarea infrastructurii si a logisticii Uniprest Instal pentru care estimeaza investitii in jur de 5 mil. euro.
Lansarea platformei Uniprest Instal Digital s-a desfasurat in cadrul evenimentului Expo Uniprest 2022, care a avut loc in Bucuresti, pe 3 mai.
Expo Uniprest 2022, un proiect pe care compania l-a reluat dupa pandemie, se va desfasura si in alte orase in care exista depozite: Timisoara, Craiova si Sibiu.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
Acvatot 2019
Ubitech
SSAB
rigips
BogArt
noark
quadratum
SIGM
ness project
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
concelex
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
MAKITA
viarom
EDIT-Structural
konsent

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander