Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - WIZROM: Dezvoltarea profesionala a angajatilor se poate asigura cu ajutorul unui soft
WIZROM: Dezvoltarea profesionala a angajatilor se poate asigura cu ajutorul unui soft
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 04 Iul 2022 10:29
E perioada vacantelor si poti folosi aceasta perioada de respiro pentru a revizui situatia pregatirii angajatilor, fie ca este vorba despre formare la locul de munca, sau de cursuri oferite de institutii de training profesional. Astfel, poti creste nu numai nivelul de profesionalizare a angajatilor, dar si profitul companiei si randamentul pe care il au echipele din compania ta.
Indiferent de modalitatea de pregatire pentru care optezi pentru angajatii tai, un program specializat de management al resurselor umane te poate ajuta in mai multe moduri - oferindu-le oamenilor din compania ta atentie fiecaruia in parte si mentorat, invatandu-i sa se adapteze la schimbare si sa-si pastreze flexibilitatea in gandire, economisesti timp si bani pe termen lung (deoarece previi demisiile angajatilor care s-ar putea plafona) si ai o echipa care se dezvolta si invata constant.
Acum ca am stabilit care sunt beneficiile pe care le ai daca iti incurajezi angajatii sa faca training-uri si cursuri in mod periodic, sa vedem cum te poate ajuta un software dedicat managementului resurselor umane sa administrezi acest aspect.
 
1. Stocarea datelor angajatilor si managementul acestora in mod centralizat
O solutie de gestionare a resurselor umane functioneaza ca o baza de date complexa care contine toate informatiile angajatilor. Aceasta iti ofera oportunitatea de stoca si de accesa in mod facil datele esentiale, de la informatii de identitate pana la fisa postului, nivelurile de certificare, pana la training-uri facute si multe altele.
Deoarece toate datele legate de cursuri sunt stocate in format electronic sau in cloud, ca manager de HR nu mai trebuie sa-ti faci griji cu privire la pierderea fisierelor pe suport de hartie. Astfel, iti este mai usor sa urmaresti progresul, economisind si timpul pe care altfel l-ai petrece procesand manual documentele si, nu in ultimul rand, reducand costurile prin eliminarea utilizarii hartiei.
 
2. Monitorizare facila
Programele de training pentru angajati sunt concepute atat pentru a familiariza angajatii cu locul de munca, pentru a elimina lacunele de competente si pentru a consolida skillset-ul acestora, printre altele. Formarea la locul de munca implica o multitudine de procese, iar tinerea unei evidente cu privire la acestea este primordiala, fie ca este vorba despre o companie mare sau mica.
Spre deosebire de sistemele de management pe suport de hartie, solutiile software de resurse umane iti permit sa monitorizezi in mod facil intregul proces de training si dezvoltare profesionala a angajatilor. Astfel, nu mai e nevoie sa treci prin teancuri de hartii si foi disparate, deoarece un soft de acest tip iti arata o lista a competentele angajatilor printr-un simplu clic.
Majoritatea aplicatiilor de acest gen vin, de asemenea, cu memento-uri incorporate. Managerii pot trimite alerte automate si memento-uri pentru a-i tine pe angajati mereu informati si pentru a se asigura ca isi finalizeaza activitatile de training.
 
3. Luarea deciziilor bazate pe date
Colectarea informatiilor pe suport de hartie, mai ales din mai multe departamente, este un proces anevoios si de lunga durata. Partea proasta este ca este posibil sa ajungi sa petreci mai mult timp colectand date decat interpretandu-le.
Cu un soft de management HR poti vizualiza cu usurinta datele consolidate privind formarea angajatilor, fara complicatiile pe care le aduce procesarea manuala. Un astfel de program iti ofera o imagine rapida a situatiei la nivelul intregii organizatii, permitandu-ti sa identifici si sa acoperi lacunele de dezvoltare ale unui angajat.
 
4. Imbunateste rezultatele financiare ale companiei
Dezvoltarea angajatilor este una dintre multele modalitati de a creste profitul companiei. Oferindu-le angajatilor din compania ta acces la programe relevante de formare si dezvoltare ii echipeaza cu abilitati esentiale pentru a-si derula activitatea de zi cu zi si ii invata sa aiba simtul afacerilor.
Cu toate acestea, la fel ca multe alte initiative, formarea profesionala continua nu garanteaza intotdeauna succesul. Trebuie sa te asiguri ca tii cont de trei procese pentru a te asigura ca formarea angajatilor nu este sortita esecului - implementare, gestionare si monitorizare.
Vestea buna este ca un software de gestionare a resurselor umane precum WizOne te poate ghida in fiecare dintre aceste etape.
Tehnologia oferita de Wizrom ajuta companiile sa transforme modul in care fac managementul eLearning-ului, sa gestioneze etapele de invatare la nivelul intregii companii si sa isi monitorizeze progresul. Cu WizOne, un instrument cu un grad mare de eficienta si precizie, te poti asigura ca organizatia ta are avantajul de a fi intotdeauna la curent cu noile provocari si ca este mereu pregatita sa le faca fata.
 
* Articol realizat de specialistii de la Wizrom, dezvoltator de aplicatii digitale pentru afaceri
 
VideoConfAC-iulman and machineTERAPLASThiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
FRONTALE
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
Ubitech
BMI_Icopal
rigips
viarom
theda mar
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
CDS
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023