Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AHK: Opt dezvoltatori locali participa la targul imobiliar Expo Real Munchen
AHK: Opt dezvoltatori locali participa la targul imobiliar Expo Real Munchen
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 28 Sep 2022 10:44
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) organizeaza si anul acesta in perioada 4-6 octombrie standul comun al Romaniei la Expo Real München, cel mai mare targ din Europa pentru proiecte imobiliare si investitii. Este o ocazie pentru cele opt companii din domeniul imobiliar si sase autoritati locale participante sa interactioneze direct si eficient cu ceilalti expozanti, sa gaseasca viitori parteneri de afaceri, sa afle si sa se inspire din tendintele pietelor imobiliare, de investitii si financiare si nu in ultimul rand sa-si sporeasca vizibilitatea. In ultimii cinci ani Romania a ocupat mereu un loc in topul celor zece expozanti, depasind tari ca Franta, Spania sau Italia.
Din standul Romaniei cu coordonatele A1.241 fac parte urmatorii reprezentanti ai autoritatilor locale in cautare de investitori: Primaria municipiului Galati, Maramures Business Park, Primaria municipiului Resita, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru si Consiliul Judetean Suceava.
Co-expozantii din mediul economic privat, avand ca activitati de baza dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidentiale sau de parcuri industriale, servicii logistice integrate, inclusiv de dezvoltare urbana prin aplicatii software, constructii civile si industriale, consultanta, sunt: AFI Europe, Alma Consulting, Bucharest Real Estate Club, DeRom Total, REC Partners, Olympian Park SPEEDWELL si WDP Romania.
Alaturi, Primaria municipiului Brasov si Agentia Metropolitana Brasov impreuna cu partenerii, investitori importanti din regiune, Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Brasov, Elmas, ARO Palace au propriul stand, Invest in Brasov, cu coordonatele A1.245.
„AHK Romania organizeaza standul comun al Romaniei din 2012. Am inceput modest, cu trei-patru expozanti, dar cu mult entuziasm si cu visul de a pune Romania pe harta imobiliara a lumii. A fost o cale lunga, cu mari eforturi si o multime de provocari, dar am reusit sa le depasim in ultimul moment si sa fim prezenti. De atunci, expozantii Romaniei au fost autoritati - dar si reprezentanti de top ai sectorului privat, cum ar fi AFI Europe Management, Warehouses de Pauw Romania, Speedwell sau REC IMMPULS”, spune Sebastian Metz, Director General al AHK Romania.
In programul targului de conferinte de specialitate, Romania va fi prezenta cu dezbateri pe temele: „Investitii in orasele din Romania. Unde lucram si cum traim”, in data de 4 octombrie si „Romania, hub logistic si industrial emergent al Regiunii, in data de 5 octombrie ", ambele moderate de Gerhard Rodler, redactor-sef la „Immobilien Magazin” & Editor „Building Times,” al editurii Immobilien Magazin GmbH si Ionut Oprea, editor - "Romania's Real Estate Guides - Market Pulse Reports”.
La editia de anul trecut au fost peste 19.000 de participanti din 52 de tari, cu standuri expuse pe o suprafata de 54.000 metri patrati. Cu o traditie de 24 de ani, Targul Expo Real München a devenit un eveniment consacrat de networking international, locul unde se creioneaza proiecte de anvergura, investitii si finantari transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lantului de valori din domeniu - de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori, la regiuni economice si orase - transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.
Pe partea de conferinte, programul este de asemenea, de top: peste 250 de experti vor dezbate cu participantii interesati directiile spre care se indreapta piata proprietatilor, cea de investitii si financiara, in contextul provocarilor actuale legate de protejarea climei, crearea de locuinte accesibile si politica actuala a ratei dobanzii.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machinevailantVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CDS
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
leviatan
Acvatot 2019
MAKITA
FRONTALE
leviatan
viarom
rigips
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023