Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ALGABETH STONE GROUP: Zilele Portilor Deschise Stona, la Ploiesti
ALGABETH STONE GROUP: Zilele Portilor Deschise Stona, la Ploiesti
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 13 Oct 2016 18:35
Odata cu lansarea magazinului online www.stona.ro, divizia de retail Stona a Algabeth Stone Group marcheaza acest eveniment organizand "Zilele Portilor Deschise STONA", in intervalul 13-15 octombrie 2016, unde va fi prezent si un invitat special: Lorand Soares Szász, informeaza un comunicat al companiei. Algabeth Stone Group, ce detine 6 cariere de piatra naturala in intreaga lume si peste 15 cariere in cooperare exclusiva, efectuand operatiuni de export in peste 80 de tari din intreaga lume, prin intermediul diviziei Stona, a lansat recent portalul www.stona.ro (ce reprezinta un magazin online), iar cu acest prilej isi invita partenerii, colaboratorii si pe toti cei interesati de produsele firmei la „Zilele Portilor Deschise”, eveniment ce se va desfasura in perioada 13-15 octombrie 2016, la sediul situat in apropiere de municipiul Ploiesti.
Dupa cum sustin reprezentantii Stona, compania administreaza „depozitul cu cel mai mare stoc de piatra naturala disponibil in Romania, unde se regasesc placi de marmura, granit, travertin, calcar, onix si multe altele”. Cu prilejul evenimentului, poate fi vizitata si unitatea de fabricatie ce asigura prelucrarea pietrei naturale. „Pentru ca ne pasa de partenerii nostri prezenti si viitori, am pregatit pentru vineri, 14 octombrie 2016, un moment inedit: invitatul nostru special, Lorand Soares Szász, ne va vorbi tuturor despre caile ce duc la dezvoltarea afacerii. Afland informatii strategice noi, vom avea ocazia sa crestem impreuna!”, mai sustin organizatorii.
Managerii Algabeth Stone Group Industry arata, la finalul comunicatului, ca, prin produsele pe care le prelucreaza, creeaza si comercializeaza, si-au propus sa aduca impreuna „durabilitatea si rafinamentul, designul clasic, alaturi de functionalitatea si estetica designului modern”.
„De asemenea, ne-am propus sa oferim acces facil catre aceste produse, candva destul de greu de obtinut, tuturor persoanelor care prezinta interes pentru folosirea acestor materiale in constructiile lor”, se mai precizeaza in comunicat.
***
Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group, ce detine sase cariere in intreaga lume si peste 15 cariere in cooperare exclusiva, cu export in peste 80 de tari. Avand, dupa cum sustin managerii sai, „cel mai mare stoc disponibil in Romania”, centrul logistic Stona vine in intampinarea cerintelor pietei cu peste 500 de modele de piatra naturala, ce au o suprafata totala de 300.000 mp, cum ar fi: 120 de modele de marmura, 230 modele de granit, 20 modele de travertin, 20 modele de calcar si 15 modele de onix.
Cu o experienta de peste 19 ani in domeniu, unitatea de fabricatie are o capacitate de prelucrare zilnica de pana la 1.000 mp de trepte, 1.500 mp de glafuri si 500 mp de placaje de diferite dimensiuni. De asemenea, echipamentele permit, tot zilnic, lustruirea a 200 mp de piatra naturala si efectuarea a diferite alte prelucrari.
Pentru oricare dintre zilele evenimentului, Stona asigura transportul dus-intors din Bucuresti. Persoanele interesate de „Zilele Portilor Deschise” la Stona sunt invitate de reprezentantii companiei sa confirme participarea, prin completarea unui formular ce se regaseste aici!
 
hiltivailantman and machineALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
CDS
Acvatot 2019
grundfos
strabag nivel 1
MAKITA
FRONTALE
viarom
leviatan
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023