Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Bucharest Tech Week 2023: 30.000 de vizitatori, 100 de companii si 70 speakeri
Bucharest Tech Week 2023: 30.000 de vizitatori, 100 de companii si 70 speakeri
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 30 Mai 2023 11:22
Bucharest Tech Week, cel mai amplu festival de tehnologie si inovatie din Europa Centrala si de Est, a reunit in editia de anul acesta 100 de companii, care au prezentat produse si servicii de ultima generatie, respectiv peste 1500 de profesionisti din diverse domenii si 70 de speakeri de renume, ce au adus in fata publicului tendinte si perspective din zona tech. Peste 30.000 de vizitatori, pasionati de tehnologie, digitalizare si inovatie, s-au bucurat de saptamana dedicata tehnologiei - 22-28 mai.
Conceptul Bucharest Tech Week este structurat pe doua directii: Business Summits - o serie de conferinte de business tech nisate, ce s-au desfasurat anul acesta la NORD Events Center by Globalworth, respectiv Tech Expo - cea mai ampla expozitie de tehnologie si inovatie, dedicata publicului larg, gazduita de Romexpo, Pavilion B1.
 
Speakeri mondiali, experti si companii inovatoare in cele cinci zile dedicate Business Summit-urilor
In zilele dedicate summit-urilor de business, s-au abordat o multitudine de subiecte din zona tech si nu numai, iar experti internationali si profesionisti in domenii de business diverse au oferit participantilor cunostinte si exemple practice. Printre acestia amintim de: Dr. Frank Möbius, Head of Technology Management and Forecast BMW Group, Kelsa Albert, Global People Development Manager in cadrul Farfetch Group, Abdelfettah Sghiouar, Senior Cloud Developer Advocate in cadrul Google Cloud, Hamish Stacy, Digital Experience Lead la Mondelez International si Jean-Philippe Bempel, Java Champion si Senior Software Engineer la Datadog.
Totodata, reprezentanti ai unor companii de top, precum: Orange Business, Bosch, Google, Undelucram.ro, Mastercard, George by BCR, Luxoft, Sodexo Benefits and Rewards Services Romania, Up Romania si Vodafone Intelligent Solutions (_VOIS)) au dezbatut si au prezentat celor peste 1400 de participanti noutatile in: inovatie tehnologica, HR, retail, limbajul de programare Java si arhitectura software. 
Peste 28.000 de vizitatori s-au bucurat de noutatile prezentate la Tech Expo 2023
Tech Expo, cea mai ampla expozitie de tehnologie si inovatie din Europa Centrala si de Est, s-a bucurat de prezenta a 28.538 de vizitatori, ce au avut posibilitatea de a vedea si testa produse si solutii tech de ultima generatie, de la gadget-uri, roboti, vehicule electrice, produse smart home, pana la smartphone-uri, laptopuri sau solutii de gaming.
Printre cele mai mari companii prezente la Tech Expo s-au regasit: Bosch, care a prezentat unele dintre cele mai avansate tehnologii in domeniul motoarelor, E.ON si proiectul inovator al lui Dominic Marcu, care a povestit despre transformarea celebrului sau Tesla Model 3 Performance din Europa intr-o masina de curse, HONOR si OPPO, cu noile telefoane de ultima generatie sau Pudu, ce a adus in fata participantilor roboti autonomi si inteligenti utilizati in diverse domenii, cum ar fi serviciile de livrare si asistenta in restaurante.
Alte produse atractive pentru vizitatori au fost ochelarii pentru nevazatori de la OrCam, solutiile de smart home de la Legrand, Tineco si TechCuisine.ro. Pe de alta parte, pasionatii de gaming au avut ocazia sa se bucure de o intreaga zona dedicata, respectiv de competitii de gaming organizate de Lenovo sau FC Rapid Esports.
Mai mult, in cadrul expozitiei s-au desfasurat pe parcursul celor trei zile paneluri de discutii, prezentari si demonstratii ale unor companii inovatoare. Spre exemplu, Institutul BrainMap Neuroscience a prezentat o aparatura medicala de ultima generatie, care permite oamenilor sa vada ce se intampla in creierul lor si cum il pot "reprograma" prin modificarea tiparelor de gandire si comportament deja formate. Un alt exemplu de succes a fost sesiunea "Manna Food Solution", unde s-a prezentat un produs inedit, o pastila care inlocuieste o masa completa si a fost dezbatuta implicarea tehnologiei in viitorul industriei alimentare.
In cadrul ceremoniei de deschidere oficiala au participat si reprezentanti ai autoritatilor, precum Sebastian Ioan Burduja - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Sabin Sarmas - Presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor si Andrei Niculae - Vicepresedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.
Organizatorul Bucharest Tech Week este UNIVERSUM Expo.
 
ALLBIMman and machineALLBIMVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
leviatan
CDS
rigips
theda mar
viarom
Ubitech
leviatan
grundfos
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica